Koncert – NEVALOTH, OBLITERATE, WITCHCRY, 27. marec 2015, Rakwa Music Club, Rožňava

zmenaPo dlhom čase nás v Rožňave čaká poriadny metalový útok! Môžete sa tešiť na dávku čierneho progresu a atmosféry, poriadne temného black metalu, ale aj riadne nadupanú modernu! A to nie je všetko! Počas koncertu bude prebiehať aj výstava diel veľmi talentovanej a šikovnej umelkyne, ktorá vystupuje pod menom Alexandra Power. Bude to zážitok, nie len pre uši, ale aj oči si prídu na svoje! Teda, čo nás to všetko čaká?

Line-up:

NEVALOTH (Progressive black metal – Zvolen)
Zvolenčania ponímajú black metal veľmi špecificky. Využívajú pomätenú atmosféru, krkolomné a progresívne postupy, dávku šialenstva a tajuplné melódie. Im rozhodne vlastná tvár nechýba, príďte sa na vlastnej koži presvedčiť o ich kvalitách! Posledný album „The Antagonist“ nemá konkurenciu v žánri!
https://www.facebook.com/nevaloth?ref=ts&fref=ts
http://nevaloth.bandcamp.com/album/the-antagonist

OBLITERATE (Progressive Grindcore – Košice)
Je mi nemilou povinnosťou Vám oznámiť, že z dôvodu odcestovania gitaristu DARKTIMES, Liptovčania rušia účasť na tejto akcii. Zároveň vám oznamujem, že miesto nich vystúpia košickí OBLITERATE! Každý kto si myslí, že grindcore je len o tanečných rytmov a kvíkaní, nech zbystrí pozornosť! Ich podanie je založené na progresívnych štrukturach, experimentálnych prvkov a netradičných postupov s osobitnou tvárou, samozrejme nezabúdajú ani na priamy ťah na bránu a poriadnu dávku energie! Je sa načo tešiť, dúfam, že náhrada čiastočne uspokojí vaše hladné uši
https://www.facebook.com/obliterate.official?fref=ts
http://bandzone.cz/obliterate

WITCHCRY (Modern metal/metalcore – Rožňava)
V našom rodnom mestečku sa rodí zaujímavá banda. Bývalý bubeník kapely TRISTANA – Norbi Kupecz pozbieral partiu muzikantov, ktorí pod menom WITCHCRY rozprúdia struny v znamení moderny ala KILLSWITCH ENGAGE a podobných. Bude to ich koncertná premiéra, tak ich príďte podporiť a usvedčiť sa v tom, že aj v Rožňave máme kvalitné metalové spolky!
https://www.facebook.com/pages/Witchcry/629716507102461?sk=timeline
http://bandzone.cz/witchcry

Ako som spomínal, to nie je všetko. Počas rozmaznávania vašich uší si budete môcť pozrieť aj diela veľmi nádejnej umelkyne – ALEXANDRA POWER, ktorá sa zaoberá kreslením a maľovaním portrétov, abstrakcií a ilustrácii. Pokiaľ sa vám nejaké dielo zapáči bude možnosť si ho zakúpiť, alebo ak budete mať chuť na niečo podľa vašej fantázie, budete sa môcť dohodnúť na spolupráci, ktorá bude určite vítaná! V nasledujúcom linku môžete nazrieť do jej sveta –
https://www.facebook.com/AlexandraPowerArt?ref=ts&fref=ts

Kedy: 27. marec 2015
Kde: Rakwa Music Club, Rožňava (bývalý Cold Light)
Vstup: 1€
Začiatok o 20:00

Avatar photo

Autor: Bukaco

Zdieľaj