Koncert – Senzitívne Ucho Móže Absentovať alebo aprílová grindcore nádielka – 18.04.2015, Spišská Nová Ves, Legenda Pub

10981820_888462357884094_2914912079201722248_nTak schválne si skúste tipnúť kde sa bude táto akcia bude odohrávať. Ak ste stavili na východné Slovensko, tak idete správnym smerom. Idem však pekne po poriadku –kto na tomto koncerte vystúpi, o ktoré mesto a miesto vlastne ide a hlavne kedy máte nachystať uši na tieto ľúbivé Zo Stropkova sa priženú
Grinding Jesus Brothers
facebook
bandzone

Priznám sa, že ak náhodou boli títo chalani v mojom okolí, asi som ich vystúpenie žiaľ nezachytila. Nič to za to, snáď sa niekedy ukážu na nejakej akcii aj na západnom Slovensku. Stredné Slovensko zastúpi smršť zo Zvolena: Jakubysko
bandzone
bandcamp

Kto ich pozná vie, kto nepozná spozná! Ale pre poriadok uvediem, že sa môžete pripraviť na grindcore metal fast trash ultra violance…A keď sa Vám chce, môžete si na koncert naštudovať texty piesni, ktoré Vám do hlavy určite pôjdu ľahko, keďže sú po slovensky.

Keď ešte dovtedy nepotratíte na rozume (nemyslím teraz kvôli kapelám) bude sa treba pripraviť na hviezdu večera – legendu stále živú:
Abortion z Nitry!
bandzone
bandcamp

Myslím si, že kapela nepotrebuje žiadny komentár, asi len toľko, že minulý rok sa im podarilo vydať CD, ktoré zatiaľ myslím zožalo prevažne veľmi kladné ohlasy. Viac o tomto počine nájdete aj na MetalExpresse v rubrike Recenzie. (Upozornenie – recenzia je neštandardná, ale len trochu!)

Tak a teraz to sľúbene miesto konania:

Spišská Nová Ves – Legenda Pub
Kedy: 18.4. 2015
Štart: 19: 00
Vstup: 3 – 5 EUR – polodobrovoľné
FB udalosť:
KLIK

Autor: Mrtvolka

Avatar photo

Autor: Sarkast

Zdieľaj