Koncert – Krst MORTALLY INFECTED – 16.05.2015, Bratislava, U Očka

Po dlhšom čase sa podarilo bratislavským death metalovým „veteránom“ z Mortally Infected nahrať album, o ktorom bola už na MetalExpresse nejedna správa a aj rozhovor. Album vydali kórejskí Show no mercy records 10.4.2015. Pri tejto príležitosti sa teda patrí dokončené dielo pokrstiť. Na krst si kapelníci zavolali samozrejme aj posily.
Hosťami večera budú druhí najlepší intergalaktickí deathmetalisti všetkých čias, pražskí HEAVING EARTH, ktorí rovnako ako Mortally Infected vplavili na svetlo božie novinku „DENOUNCING THE HOLY THRONE“ u českých LAVADOME PRODUCTIONS a tento skvost si na pažbu tomahawku pripisuje jednu fantastickú recenziu za druhou. Pokiaľ máte radi zverstvo ala starí MORBID ANGEL (nie tá somarina, čo hrajú s Vincentom momentálne), IMMOLATION a podobných velikánov, toto je jednoznačne nutnosť vidieť naživo. Ostatne tour spoločne s Marduk/Immolation, alebo ORIGIN, to dnes len tak hocikto nedá.
Druhou zberbou, alebo čvargou, alebo akokoľvek chcete budú Vranovsko-Stropkovskí indiáni BRUTE, ktorí vypľuvli na svetlo sveta novinku ešte minulý rok a len tak tak, že to tohto roku nenatreli ČADu na FMkovských hlavách. Chlapcom to fičí v DM vodách ako motorovej píle cez zmrzlinu v krásny júnový deň, novinku im natrieskal Jirka z HE a tak som sám zvedavý ako im to pôjde s novou posilou za bubnami. BTW, sám som jednu dobu ohrieval bubenícke kreslo pre Mareka Džupina a tak je snáď teraz už každému jasné prečo takáto zostava kapiel.
Jatky mal doplniť ešte jeden support, ale nakoľko ho tam ešte dnes nevidím, pripravte sa radšej len na tri spomenuté mlátičky!
Takže neváhajte, bude zábava, tancovačka, krst, všetko ako má byť!
Miesto konania: Klub U Očka, Bratislava
Dátum: 16.05.2015
Vstup: Žeby to chalani nechali na dobrovolný vstup? Nevieme, ale očakávajte okolo 4 – 5 EUR?
FB:
KLIK

Avatar photo

Autor: Sarkast

Zdieľaj