Koncert – Rockovo-Metalový MiniFestival, 6. jún 2015, Modrý Kameň

msZnáma slovenská power-thrash metalová kapela Midnight Scream z Veľkého Krtíša Vás pozýva na krásne podujatie – Rockovo-Metalový MiniFestival-Modrý Kameň. To bude prebiehať na nádvorí tamojšieho hradu.
Napriek tomu, že je to mini festival headlinerom bude niekto veľký – česká heavy metalová formácia Titanic. Ako všetci vieme už v 80tych rokoch patrili k špičke československej scény. Hity ako Heavy Metalový Svátek a podobne valcovali vtedajšie hitparády. Titanic nepotopili ani personálne výmeny. Je síce pravda, že v roku 1995 odplával do svojho domovského prístavu, no o približne 14 rokov neskôr opäť začal plávať v metalových vodách.
Okrem spomínaných mien budete mať možnosť počuť aj kapely Humana etc a Lifesense. Obe patria k domovským kolegom ,,midnightov“. Muzika Humany etc. sa pohybuje v hard rockových vodách a za jej mikrofónom nájdeme známu slovenskú star Petra Cmoríka, ktorý vám jasne ukáže, že mu nie je cudzí ani takýto typ muziky. Lifesense hrávaju alternatívny rock a za ich mikrofónom nájdete šarmantnú, hlavne talentovanú dievčinu Lenku Ondruškovú.

Promo text: Tomáš Kai

Facebook event: https://www.facebook.com/events/665557770245587

Avatar photo

Autor: Bukaco

Zdieľaj