Koncert – TERRORIZER LA – 08.07.2015, Bratislava, U Očka

Už je to nejaký čas, čo sme priniesli informáciu o koncerte tejto grindcore legendy v Bratislave, organizačne zastrešenú Rest of noise production. V tom období bol známy len dátum a hlavná hviezda. Dnes už však vieme aj supportujúcu kapelu, miesto a ďalšie detaily, s ktorými Vás oboznámime.
Terrorizer LA môže bez akýchkoľvek okolkov o sebe vyhlasovať, že patrí medzi grindcorové legendy. Kapela bola založená už v roku 1986 v USA. V roku 1989 vydávajú prvý album, World of Downfall, ktorý je považovaný za jeden z klasických grindcorových albumov z týchto čias. O dôvod viac, prečo túto akciu podporiť je, že práve album World of Downfall odspieva Oscar Garcia, ktorý pôsobí aj v kapele Nausea.
Druhá skupina, pochádza až zo slnečného Mexika, hrajú death metal a ich názov znie Armada. Sú o niečo mladším zoskupením. Ich vznik sa datuje do roku 2009 a až v minulom roku vydali debutový album.
Obidve kapely momentálne ťahajú tour po Česku a Slovenku. Koncert v klube U Očka možno ešte doplní domáci support. V súčasnosti však ešte nie je okrem vyššie menovaných kapiel uvedený.

UPDATE:
Ako support vystúpi KRAMPÜS (death/grind, Hungary)
facebook
bandcamp

Pre viac informácii o podujatí:
FB EVENT
Dátum: 8.7.2015
Miesto konania: U Očka klub, Bratislava
začiatok / begin: —- 20:30 —
vstupné / entry: 12,- len na mieste!!!
info a predpredaj: restofnoise@gmail.com
web: www.facebook.com/restofnoise

Autor: Mrtvolka

Avatar photo

Autor: Sarkast

Zdieľaj