Prečo ísť na tohtoročnú FEKAL PÁRTY do Prahy?

Prečo ísť na tohtoročnú FEKAL PÁRTY do Prahy?

MetalExpress pre Vás prináša niekoľko dôvodov, prečo tento rok a vlastne ani budúce ročníky nevynechať Fekal Party v Prahe. Ešte predtým však v krátkosti informácia o tom, čo môžete od tejto udalosti očakávať. Ak poznáte festival Obscene Extreme, dalo by sa povedať, že je to jeho menšia, len jednodňová obdoba. Za Slovenský ekvivalent môžeme považovať Flesh Party openair a za moravskú odpoveď rovnako jednodňový festival Antitrend v Žabčiciach. Všetky tieto udalosti majú spoločné hudobné razenie. Vo veľkej väčšine ide o účasť gridcorových, gore grindcorových kapiel, menšiu časť tvoria aj death metalové spolky, či iné odnože tohto štýlu. Fekal party sa v Prahe uskutočňuje každoročne na konci augusta a nie je to inak ani tento rok. Pokiaľ sú Vám blízke tieto hudobné štýly, určite Vám návštevu tejto akcie odporúčame a prinášame ešte niekoľko dôvodov na viac.

1. Tradícia – „pretože dodržiavanie tradičných hodnôt je dnes na Slovensku patrične oceňované“
Každý si iste spomenie na nedávnu tému istej nemenovanej kresťanskej aliancie, ktorá rozdeľovala snáď celé Slovensko – tradície, tradičná rodina. Teraz môžeme dokázať, že predsa len máme pre tradície zmysel, aj keď trochu v inej forme (hehe). Tohtoročná Fekal party pokračuje už 17-tym ročníkom a to už nie je len tak! Čochvíľa sa dožije aj svojej plnoletosti (18 pokračovanie), takže tento ročník len a len potvrdzuje, že tradície treba dodržiavať a majú svoje pevné miesto aj u grinderov (haha). V každom prípade, organizátori už nejaký ten piatok túto akciu robia a majú vychytané snáď všetky muchy.

2. Haemorrhage – headliner tohtoročnej Fekal party sa zastaví, aby odohral koncert len pre Vás!
Poznáte to, headliner večera sa vo Vašom meste zastaví niekde v strede svojho tour, najlepšie rovno na konci, kedy z posledných síl odohrá svoj set a rýchlo nasadá do lietadla, poprípade uteká do hotela, či tour busu, aby už mal pokoj od všetkých a všetkého. Na Fekal Party tomu tak nebude, pretože pred touto udalosťou nemá Haemorrhage nahlásené žiadne tour. Naviac ich účasť na Fekal Party v Prahe bude historicky po prvý krát a zároveň prebehne práve v čase 25 výročia založenia kapely.

10911425_10155233892720624_378679666511247061_o

3. Perfecitizen – pretože nový Perfecitizen si nemôžete nechať ujsť!
Táto famózna česká blast corová kapela tento rok v júli (aby sme boli presní 7.7.2015), vydala nový album. Na Fekal Party predstavia piesne práve z tohto posledného počinu, nazvaného „.Corten“. Ukážky z nového materiálu je síce možné nájsť aj na ich FB stránke, poprípade si ho objednať, ale ruku na srdce, živé vystúpenie je proste o niečom inom.

11417757_10155791994190624_2651446890746690667_o

4. Obliterate – dovaliť by sa mala aj táto legendárna košická úderka!
Aby prípadným účastníkom zo Slovenska nebolo smutno za domovinou, zastúpenie od nás bude mať jedna z najznámejších a najstarších death grindových kapiel – Obliterate. Myslím, že nie je k tomu čo viac dodať, poznať by ste ju rozhodne mali!
Obliterate

Tak ako? Presvedčili sme Vás, alebo zostanete predsa radšej doma? Ďalšie informácie ohľadom akcie, budú čoskoro pribúdať, takže sledujte, klikajte a hlavne nezabudnite naozaj prísť!
Viac informácii:
FB Udalosť
Fekal Party

Avatar photo

Autor: Mrtvolka

Zdieľaj