Koncert – Ravenclaw, Eufory – 4.12.2015, Košice – Riders Pub

vianocnyriders-final-fbPosledný koncert RAVENCLAW v roku 2015 na domácej pôde: Košičania odohrajú skladby, ktoré naživo ešte nikdy nehrali!

RAVENCLAW (Sk – Košice) – power metal
www.ravenclaw.sk

EUFORY (Sk – Martin) – hard rock/heavy metal/power metal
www.eufory.sk

Piatok 4.12.2015, Košice – Riders Pub

Slovenská power metalová skupina RAVENCLAW z Košíc ukončí úspešný rok decembrovým koncertom na domácej pôde.

Pätica úspešných hudobníkov RAVENCLAW má za sebou vskutku úspešný rok. Odohrali viacero zaujímavých koncertov, v českom meste Šternberk, ale i na popredných slovenských letných festivaloch Rock pod Kameňom v Snine, More Than Fest v Banskej Bystrici alebo na domácom Cassovians Metalliance Fest.
RAVENCLAW vydali v auguste aj nový singel „Their Feelings“, ku ktorému začnú čoskoro nahrávať aj nový videoklip. Kapela chystá aj novú pieseň, ktorá bude reprezentovať Slovensko na kompilácii svetových melodic power metalových kapiel. Samozrejme, už sa rysujú aj plány do ďalšieho roka. Tešte sa na mnoho ďalších koncertov po Slovensku, ale i okolitých štátov.

Posledný koncert týchto Košičanov v roku 2015 sa uskutoční v piatok 4. decembra, deň pred otvorením Vianočných trhov v metropole Východu. Spolu s RAVENCLAW sa v Riders Pube predstaví aj martinská skupina EUFORY. RAVENCLAW odohrajú špeciálny 80 minútový set. „Zahráme staré piesne, prestriedané s novými a chystáme aj prekvapenie. Odohráme skladby, ktoré sme naživo ešte nikdy nehrali,“ povedal spevák Matej Valiska.

Takže, neváhajte a ukončite koncertný rok RAVENCLAW spolu s týmto kvintetom sympatických
hudobníkov. A to všetko za 2 eurá (predpredaj v mestských informačných
centrách, v klube – Riders pub a v košickom Music Centre), na mieste bude symbolické vstupné 3 eurá.

Avatar photo

Autor: Bukaco

Zdieľaj