Nehlučný nedeľný večierok, alebo „podpaľači“ prichádzajú do Bratislavy

Keď som naposledy pobehovala po Fekal Party v Prahe, pomaly každý druhý človek (trochu prehnané, ale bolo ich veľa) mal na sebe tričko The Arson Project. Nuž, uvedomila som si, je na čase ich vidieť! Ani som sa veľmi nemusela namáhať a prišli ako na zavolanie, rovno k nám na Slovensko, do Bratislavy. Pardon, ešte neprišli, len prídu, už túto nedeľu! Úderka z Chaosfear reprodukcion prináša – Nedeľný grindcore večierok troma zahraničnými kapelami. Príhodnejšie miesto ako je Fuga, pre takýto typ koncertu snáď ani neexistuje, zostáva len vymenovať kapely, ktoré sa tohto „večierku“ zúčastnia. Slovo teda dávam organizátorovi:

THE ARSON PROJECT
Po nejakých 5 rokoch sa do Bratislavy vracia švédsky politický diy nátrus mixujúci klasickú švédogrind školu s portlandskou crust temnotou. Dosky na Power it up recs a Relapse recs a naživo výter huby dratenou kefou!!!
https://www.facebook.com/thearsonproject
https://www.youtube.com/watch?v=YKEBGIvXmMU

SIX-SCORE
Pre veľký úspech sa do Fugy vracajú aj holuby z Rakúskeho Linzu. Ak ste ich nestihli, pripravte sa na blastbeat/disbeat zrážku Nasum a Krigshot.
https://six-score-grindcore.bandcamp.com/
https://www.facebook.com/sixscore

FEAST
Poslední pridaní na zozname sú Berlínski FEAST, šmydliaci hlučný crust punk v tradícii 90tych rokov! Na krku práve čerstvo vydaný album.
https://www.facebook.com/feastcore
http://feastcore.bandcamp.com/
11951940_10206320940016598_8430530589645851161_n
Miesto: Fuga
Štart: okolo 19:30 – 20:00
Vstup: asi 5 Eur

Avatar photo

Autor: Mrtvolka

Zdieľaj