Mikulášska Tancovačka vol. 9

12184081_1483711275268525_4413655382493686605_o
Sviatok Sv. Mikuláša je síce až o dva týždne, no prečo si ho nespraviť už v novembri! Túto sobotu Vás s každoročnou hudobnou nádielkou potešia jej organizátori – skupina ČAD. Takže čo Vám pripravili po deviatykrát?

Hypnotic vznikli v Bratislave, kedy to Vám nepoviem, musíte sa ich spýtať. Momentálne si fičia vo štvorici (gitara a spev, gitara, basa a bicie) a zahrajú Vám thrash metal. Nejaké tie koncerty si už odohrali a chystajú sa odohrať (22.11. v British Rock Stars), tričká majú, ale koľko piesní majú vo svojom repertoári sa dozviete až na koncerte, veď to bude vlastne Mikuláš a ten je spojený aj s prekvapeniami.

https://www.facebook.com/Hypnotic-official-675444475923119/timeline

Spod snáď najväčšieho papier produkujúceho mesta na Slovensku príde skupina Ataraxia. Kapela pozostáva z drsného jadra troch metalurgov spod Čebraťa, ktorí obcujú s hc/crust/grindcorom a občas sa zatúlajú do iných metalových zákutí. Ovplyvnení sú spolkami ako Disfear, Nasum, či klasikmi hard-core Tragedy. Tento rok sa im podarilo svojpomocne zbúchať prvé EP o štyroch piesňach v ľúbeznej slovenčine s názvami ako Vztýčená päsť, či Špina. V prípade záujmu sa Vám po ich koncerte snáď aj ujde jeden kus nového diela.
https://www.facebook.com/Ataraxia-1477970669129716/timeline
http://bandzone.cz/ataraxia
https://ataraxiark.bandcamp.com/releases

Po rozpade kapely LYKANTROP sa niektorí z členov rozhodli vdýchnuť život novému projektu a vytvoriť niečo do čoho budú môcť preniesť všetku energiu a nápady, vytvoriť sound, ktorý ťa udrie priamo do tváre! Použiť hudbu na boj s ľudskou hlúposťou, pokrytectvom, xenofóbiou a rasizmom, podporiť DIY a UG kultúru a vytvoriť protipól hlavnému prúdu. A tak vznikla skupina Rats get fat v štvorčlennej zostave a prinášajú nám svoju dávku hardcore punku od roku 2011! Aj na ich energické vystúpenie sa teda môžete silno tešiť.

https://www.facebook.com/ratsgetfat/?fref=ts
http://bandzone.cz/ratsgetfat
http://ratsgetfat.bandcamp.com/

ČAD z malebného Malokarpatského mesta Svätý Jur netreba nikomu predstavovať! Pišta Vandal má prsty aj v oblasti literatúry, pôsobí v Slovenskom rozhlase atď., informácie o ňom si nájde každý lepší googlič. Fanúšikom určite v poslednom období chýbala Basia, ktorá dunivé struny svojho nástroja opäť rozozvučí v plnej paráde práve na tejto udalosti. Takže kto chce vidieť ČAD po čase opäť v trojici, hor sa na koncert!

https://www.facebook.com/cadripcore/timeline
http://bandzone.cz/cad

FB Udalosť: https://www.facebook.com/events/1492103034438133/
Miesto: Randal Club
Vstup: 8 EUR
Štart: 20:00

Promo text: Mrtvolka

Avatar photo

Autor: Mrtvolka

Zdieľaj