PANZRAM SYMPOSIUM 2015

12119966_1138046202890073_5411258562915659917_oV Bratislave sa v poslednej dobe človek nemôže sťažovať na nedostatok koncertov rôznych metálových žánrov. Počas novembra bolo postarané o black metalistov rovno niekoľkokrát, minulý piatok si prišli na svoje thrash metalisti a v sobotu sa určite nemohli sťažovať ani brutal death metalisti, či milovníci violence, či rip – hard-core a tak podobne. November sa nám blíži pomaly ku koncu. Posledná sobota tohto mesiaca bude patriť vo Fuge prevažne black – death metalu. Svoje sety odohrajú tri slovenské a jedna rakúska kapela.

Zo susedného mesta Viedeň prídu ABHORROT, ktorí Vám predvedú svoj okultný black death metal. V roku 2013 sa už v Bratislave ukázali v rámci koncertu U Očka – Rite of Evil III. Možno sa Vám práve táto udalosť vyjavila a už ste si na týchto Rakušanov spomenuli, ak nie, nechajte sa v sobotu prekvapiť! Myslím si, že okrem hudobného zážitku, pôjde aj o vizuálny.
https://www.facebook.com/Abhorrot/?fref=ts
http://dthcltrtl.net/bhrrt/

Kto nepozná DEMENTOR, nech to ihneď napraví! V podstate ide o reinkarnovanú legendu, ktorá sa v poslednom roku zobudila z hibernácie. Možno za to môže aj „omladenie“ zostavy. V Bratislave sa už dávnejšie neukázali a už vôbec nie v zostave, ktorá odohrá sobotňajší koncert. Nechajme sa teda prekvapiť ich blasphemy death metalom.
https://www.facebook.com/Dementor-111592402248888/?fref=ts
http://bandzone.cz/dementor

CRESSET sa tvária veľmi záhadne! Ide o bratislavskú krv, ktorá hrá black metal, ale koľko ich je a ako hrajú a či vôbec zahrajú sa s najväčšou pravdepodobnosťou dozviete až na mieste. Takže ďalšie prekvapenie večera.

Posledným účinkujúcim zoskupením je HYENISM z Bratislavy, ktorí hrajú black/sludge. Z ich FB fanpage sa toho tiež až tak veľa nedozviete, ale aspoň sem umiestnili ukážku zo svojho tohtoročného dema, takže si ich hudbu môžete vypočuť v predstihu pred koncertom. Ak som správne počítala, tak mi to vychádza, že ich je päť (aspoň podľa informácii na FB). Nech však rátam ako rátam, na fotke na ich FB fanpage vidím len štyroch ľudí. Tak teraz neviem, asi ich treba prísť spočítať na koncert, nech to je isté (hehe).
https://www.facebook.com/hyenism/timeline
http://tinyurl.com/trilobite-records

Večer sa však ani z ďaleka neskončí! Netreba sa teda báť, o zábavu po hore uvedených kapelách sa postará hneď niekoľko dark ambient, noise industrial atď. zoskupení z Bratislavy. Zábava až do rána bude teda zaručená!

SUPPORT PRE/POST PARTY:

900PIESEK: dark ambient/industrial, BA

777 BABALON: dark ambient/black metal/drone/noise/industrial
https://www.facebook.com/777-Babalon-496264573809842/?fref=ts

KABAL(COUNTERPOINT): noise/drone/post-punk, BA

Záverečné informácie:

Miesto konania: FUGA Bratislava
Dátum: 28.11.2015
Štart: 18:00
Vstup: 5 EUR

Promo text: Mrtvolka

Avatar photo

Autor: Mrtvolka

Zdieľaj