Koncert – SLAMTASTIC PARTY, 25. marec 2016, Collosseum Club, Košice

slamtastic party plagatBrutal death metalisti zvýšte pozornosť. Došiel na vás čas. Tento večer sa bude hrať na vašu nôtu. Vypukne SLAMTASTIC PARTY!

Východoslovenská metropola bude svedkom maximálne nabrúsenej akcie. Pod titulom SLAMTASTIC PARTY vypukne show plná brutálnych temp, zverských vokálov, nepríčetnej atmosféry, ale aj technickej zručnosti a poriadnej dávky energie a živelnosti. Hlavným ťahákom sú RELICS OF HUMANITY. Bieloruskí drviči strún vám predvedú maximálne agresívnu, ale aj masívnu dávku brutal death metalu. Na svoje si prídu aj vyznávači slammu, ale aj technicky náročnejších pasáži. Poznáte nejakú kapelu z Thajska? Nie? Tak teraz spoznáte a to nie hocijakú. MAGGOT COLONY prinesú útočnú dávku BDM so zameraním na vycibrenú technická stránku s poriadne výlevkovým vokálom a vesmírnou atmosférou! Vec, ktorá vás dostane do varu! Teraz niečo pre vyznávačov tých najtvrdších a najmastnejších slammov. ORAL FISTFUCK sa stým neserie a nareže nám to najlepšie zo šťavnato hnijúcich zásob. Bude to veľmi gustiózne! Aby toho nebolo málo, z Nemecka doletí INTRAVENOUS CONTAMINATION. Ofenzívny nátlak na vaše bubienky, pestrá štruktúra a každopádne, obrovská beštiálnosť! Západní susedia k nám vyšlú CONGENITAL ANOMALIES. Mohutný, ale aj zručný slamming, ktorý klope na dvere s chystaním albumom. Nezabudnite im otvoriť dvere (uši). Úvod akcie bude patriť IN DEMISE. Košatejšie podanie žánru, zachádzajúce aj do hlbokých koreňov slammu, či BDM s príjemnou dávkou melodiky. Bude sa načo pozerať a počúvať.

Vychádza to na „veľký piatok“ a čo môže byť lepšie, ako si tento voľný deň spestriť doslova oslavou brutal death metalu. Každý jeden fanúšik žánru je pozvaný a absencie sa neprimajú!

Line-up:

RELICS OF HUMANITY (BLR)
https://www.facebook.com/relicsofhumanity/?fref=ts

MAGGOT COLONY (TW)
https://www.facebook.com/maggotcolonytw/?fref=ts

ORAL FISTFUCK (CH)
https://www.facebook.com/oralfistfck/?fref=ts

INTRAVENOUS CONTAMINATION (DE)
https://www.facebook.com/IntravenousContamination/?fref=ts

CONGENITAL ANOMALIES (CZ)
https://www.facebook.com/congenitalanomalies/?fref=ts

IN DEMISE (DE)
https://www.facebook.com/indemiseberlin/?fref=ts

Predpredaj v Collosseu – 15€
Na mieste – 16€

Začiatok o 17:30

FB event: https://www.facebook.com/events/973457772731743/

Promo text: Lukáš „Bukáčo“ Polák

Avatar photo

Autor: Bukaco

Zdieľaj