Crimson Ocean: Nebojíme sa ísť proti prúdu!

DSC_3406v1Možno niektorí z vás v minulosti zaregistrovali punkrockovú kapelu zo Starej Bystrice s názvom TAK ČI ONAK. Práve na jej základoch vznikla metalcore-ová skupina CRIMSON OCEAN, a že sa jedná o veľmi zásadný posun, môžete posúdiť pri vypočutí ich singlového debutu s názvom NO MORE HOPE.

Crimson Ocean sú jedna rodina a to doslovne, pretože v zostave pôsobia spolu dvaja bratia a bratranec. Práve jeden z dvojice bratov – gitarista Lukáš Skaličan nám prezradil o ich novom počine viac.
“Prechádzali sme vývojom, kde bolo našim hlavným cieľom nájsť si v hudobnom spektre žáner, ktorý by nás najviac vystihoval, a s ktorým by sme sa najviac stotožnili. Napriek tomu, že mnoho kapiel má vo svojom vývoji tendenciu skôr svoju hudbu zmäkčiť a upustiť od angličtiny – my sme sa rozhodli ísť presne opačným smerom. Nebáli sme sa opustiť štýl, ktorý je momentálne veľmi populárny a zásadne pritvrdiť. Dôvod je jednoduchý. Toto sme my. V tomto sa cítime doma,” prezrádza gitarista Lukáš.

Keďže sa táto pätica chalanov zo Starej Bystrice rozhodla urobiť zásadnú zmenu vo svojom štýle smerom k oveľa tvrdšiemu žánru, rozhodli sa aj pri výbere produkcie staviť na istotu a tak svoje skladby zrealizovali v spolupráci s gitaristom a producentom Jimim Cimbalom v
štúdiách Randal Group. Výsledok na seba nenechal dlho čakať a je naozaj prekvapivý.

Avatar photo

Autor: Bukaco

Zdieľaj