Iron Maiden si do Žiliny prinesie predkapely Sabaton a The Raven Age!

iron-maiden-vystupi-v-zilineŠpeciálnymi hosťami legendy Iron Maiden na koncerte v Žiline budú švédski Sabaton. Najväčší koncert tohto roka na Slovensku sa bude konať 6. júla na letisku v Žiline a účasťou ho podporia aj mladíci The Raven Age.

Iron Maiden
, ktorých nový dvojalbum The Book of Souls debutoval na prvom mieste digitálnych rebríčkov na Slovensku, vystúpia u nás v rámci rovnomenného svetového turné The Book of Souls World tour. Skvelým bonusom je koncert kapely Sabaton, ktorá si pravidelným koncertovaním u nás získala zástup verných fanúšikov. Joakim Brodén a jeho škandinávski hrdinovia publikum pred hlavnou hviezdou rozpália svojimi najväčšími hitmi ako Primo Victoria, Back in Control, Uprising, Masters of the World či 40:1.

Turné Iron Maiden sa začalo koncom februára v USA a vyvrcholí v auguste v Nemecku. „Bude úžasné znovu vidieť fanúšikov na Slovensku. Vždy sme si hranie u vás užili. Určite vám radi zahráme naživo aj nové skladby. A keďže sme sa nejaký čas nevideli, isto pridáme aj množstvo obľúbených hitov. Myslím si, že fanúšikovia veľmi ocenenia, čo sme pripravili,“ povedal o ohlásenom koncerte na Slovensku spevák Bruce Dickinson, ktorý sa tento rok na koncertné pódiá vrátil prvýkrát od úspešnej liečby rakoviny jazyka.

Avatar photo

Autor: Bukaco

Zdieľaj