Before Us All, All Your Sorrows, Awakening, Tÿshe v Banskej Bystrici

12932737_817074541732340_8044362047402666179_n16.4. prídu do Banskej Bystrice 3 rakúske zverské formácie. Metalcore v jeho najlepšej forme sa vám predstaví v klube 77 o 20:00. Odohrajú kapely All Your Sorrows, Before Us All, Awakening a ako domáca podpora odohrajú chalani z Martina TYSHE. A teraz už ku konkrétnym kapelám:

ALL YOUR SORROWS

Rakúska skupina z Eisendstadtu je aktívna už od roku 2011. All Your Sorrows nie je jedna z tých úplne obyčajných klasicky metalových skupín. Ich vzory pochádzajú z mnohých iných oblastí, a tak niet divu že i oni tvoria hudbu ktorá spája viacero štýlov – preto sa len neradi dávajú zaškatuľkovať do jedného zo subžánrov. Ich najväčšou prioritou a silou sú živé vystúpenia. Ovládnutie pódia spolu s divokou muzikou garantujú chytľavú šov plnú energie.

BEFORE US ALL

Štyria Rakúšania z BEFORE US ALL sú na svojom putovaní krajinou ako poslovia kvalitnej hudby už od roku 2012. Začiatok krátkej histórie skupiny tkvie vo vydaní EP “ Facing the shades “ . BEFORE US ALL vydali svôj debutový album “Revelations” v roku 2013, dávajúc ním najavo že v Rakúskej metalovej scéne sa cítia viac než skvelo, a výborne do nej i zapadli. Tí, ktorí si chcú vypočuť technicky prepracovanejší album novej skupiny so solídnou produkciou, by mali siahnuť po ich novej doske, “ Stormbringer.at”
Motto skupiny je jasné: “ Na pódium musíme priniesť tonu energie, ktorú dáme publiku a oni nám ju vrátia.“
Skupina kombinuje thrash a groove metal s prvkami Core štýlov. Ich videoklipy, vystúpenia v TV a všetky koncerty, ktoré odohrali vďaka ich nahrávkam ukázali, že mladá metalová scéna je I v Rakúsku živá a kričí stále viac a viac. BEFORE US ALL momentálne pracujú na novom albume, ktorý výjde na jeseň tohto roku.

AWAKENING
začali v roku 2014 ako výsledok spojenia dvoch rozpadnutých skupín. Obe strany mali dostatok materiálu na to, aby začali okamžite písať nový album a nové pesničky sa ukázali ako ešte silnejšie než pôvodne pod vplyvom nových členov. Špecifická kvalita tejto Rakúskej päťhlavej svorky leží v kombinácií melodiccore, djentu a prog metalu, z ktorých si niečo svoje priniesol každý z členov. Taktiež sa táto banda snaží do “ serióznej “ metalovej muziky priniesť riadnu dávku svojského humoru. Samotná prítomnosť Raffaela Danningera na pódiu trhá ženám vaječníky, a jeho hlas odsúva i tých najväčších samcov do temného kúta.

TYSHE
Emotional post hardcore z Martina. Debutovy album „NO DREAMS“ ktorý osahuje 7 pesniciek pojednavajúcich o živote členov, bežných životných situáciach, spolužití a láske.

Dátum: 16.4.2016
Vstupné: 5 EUR
Začiatok: 20:00
FB Udalosť: https://www.facebook.com/events/1695728790706987/

All Your Sorrows – „We All Will Suffer“ – 2015 (z nového EP „DeadEnd“)
https://www.youtube.com/watch?v=5QeULO58mTc

Before Us All – Wishes Wiped Away
https://www.youtube.com/watch?v=DsfnDrSnFUU

Awakening – Eye for an eye
http://awakeningband.bandcamp.com/track/eye-for-an-eye

TYSHE – Grey Roses
https://www.youtube.com/watch?v=0yktBMDCqtM

Text by BURN_Booking

Avatar photo

Autor: Mrtvolka

Zdieľaj