Collision – Neid – Kandar vo Fuge už prvého júla!!!

COLLISIONRest of Noise productions tento rok prináša naozaj silné zostavy a legendárne zoskupenia vo svojom žánri! Tohtoročný prvý koncert z ich produkcie sa uskutoční hneď prvý deň v mesiaci júl, v bratislavskej Fuge a sľubuje rovno tri zahraničné kapely. Headlinerom tohto koncertu je Collision z Holandska a koncert doplnia Neid a Kandar.

COLLISION (grind core,NL)
http://www.collisiongrind.nl/
https://www.facebook.com/collisiongrind/
Rok 2000 bol pre holandské planiny prelomový, pretože v tomto roku vzniká Collision. Hneď v začiatkoch sa ich rezký, agresívny grindcore stretáva s dobrými ohlasmi na scéne, pretože po mnohých koncertoch vydáva kapela už v roku 2001 svoje prvé demo. V roku 2003 je na svete prvý album s názvom “Romantic Display Of Love” vydaný u Bizarre Leprous Production. Počas svojej existencie odohrali nespočetné množstvo koncertov, zdieľali pódium s mnohými známymi kapelami (Gojira, Pungent Stench, The Rotted, Agathocles, Inhume, Aborted, Sinister a mnoho ďalších) a samozrejme prešli aj niekoľkými personálnymi zmenami. V súčasnosti sa skupina skladá z piatich členov a tento rok im vyšiel v poradí už štvrtý full album. Na jeho podporu a propagáciu sa teda vyberajú na turné.

NEID (grind core,IT)
https://www.facebook.com/neidhc/
http://neid.bandcamp.com/
Vznik Neid z Talianska sa datuje niekedy do roku 2007. Až v roku 2011 sa skupine podarilo po split-kách a EP vydať prvý album (Il cuore della bestia). Tento rok podobne ako Collision vydali v marci nový materiál (Atomoxetine). Album sa zatiaľ stretáva s pozitívnymi ohlasmi a ukážky z neho si môžete vypočuť na bandcampe. Hrajú dobre zladený mix gridcoru, hardcore a štipky death metalu.

KANDAR (sick’n’horror grind core,CZ)
https://www.facebook.com/kandarsicknhorrorgrindcore/
http://bandzone.cz/kandar
Vznik kapely se datuje niekedy do mája minulého roku. Momentálne skupinu tvoria štyria hudobníci (jeden dokonca zo Slovenska). Už v lete 2015 nahrali prvé demo, ktoré si môžete vypočuť na ich Bandzone stránke. Samozrejmým cieľom je full album!

Dátum: 1.7.2016
Klub: FUGA, Bratislava
začiatok / begin: 21:00 PRESNE !!!!!
vstupné / entry: 6,- euro
FB Udalosť: https://www.facebook.com/events/1030136757035671/
info a predpredaj: restofnoise@gmail.com
web: www.facebook.com/restofnoise

Avatar photo

Autor: Mrtvolka

Zdieľaj