Koncert – ONE DAY FEST – POKOLGÉP, ALKEHOL, RAMCHAT, PSEUDOSAPIENS, SONS, BEFORE THE ZERO – 29.07.2016, Rimavská Sobota

ODF_2016Maďarská metalová legenda Pokolgép a český Alkehol v Rimavskej Sobote

Svoje štvrté pokračovanie má 29. júla 2016 lokálny medzinárodný hudobný festival ONE DAY FEST 2016, ktorý sa opäť uskutoční v priestoroch amfiteátra v Rimavskej Sobote. Festival je súčasťou kultúrneho leta HOT ART, ktoré organizuje MsKS Rimavská Sobota. Tento rok organizátori vsadili na zahraničie a pozvali zvučné mená. Na jednom pódiu sa predstaví maďarská metalová legenda POKOLGÉP a taktiež nemenej známa česká „pivná“ partia ALKEHOL. Ďalšími účinkujúcimi sú RAMCHAT z Martina, PSEUDOSAPIENS z Revúcej, SONS z Bratislavy a domáci BEFORE THE ZERO DAY. Začiatkom júla festival doplní víťazná kapela ankety o Divokú kartu, ktorá už beží na Facebooku.

V piatok, 29. júla festival odštartuje od 16:45 hod. víťaznou kapelou ankety, kapely budú pokračovať v poradí PSEUDOSAPIENS, RAMCHAT, ALKEHOL, POKOLGÉP, BEFORE THE ZERO DAY a SONS. Ukončenie festivalu je naplánované v sobotu hodinu po polnoci. V priestoroch amfiteátra bude aj tento rok občerstvenie v podobe grilovaných špecialít a veľkého výberu alko a nelko nápojov. Pre zberateľov autogramov a spoločných fotografií bude pripravená autogramiáda s účinkujúcimi kapelami.

Vstupné na akciu je v predpredaji 7€, na mieste budú vstupenky po 10€. Predpredaj zabezpečuje MsKS Rimavská Sobota a TIC Rimavská Sobota. Cezpoľný návštevníci si budú môcť od 1.7.2016 rezervovať vstupenky v hodnote 7€ cez oficiálnu web stránku festivalu www.onedayfest.sk. Kultúrne leto HOT ART ­ umenie v uliciach mesta organizuje Mestské kultúrne stredisko s finančnou podporou Fondu na podporu umenia, BBSK a miestnych podnikateľov.

POKOLGEP

ALKEHOL

RAMCHAT

PSEUDOSAPIENS

BEFORE THE ZERO DAY

Avatar photo

Autor: Sarkast

Zdieľaj