Suteren Thrashfest

13177934_819397464863149_5634021460962759252_nMožno, že naše slzy padli nazmar! Dostali sme jedinečnú možnosť skúsiť v starom dobrom Woode (po novom už len THE PUB) aj akciu tvrdšieho razenia! Deal je taký že ak to dopadne dobre, tak majitelia pustia aj ďalšie akcie! Tak teda poďme na to bratia a sestry!

Hovorí sa že ako ľudia tlačíme svoj balvan ako Sizyfos a nakoniec nám aj tak vždy na vrchole spadne dolu a sme opäť na začiatku. Podobnú situáciu zažíva aj nová čerstvá Bánovská kapela EXIT115 ktorá nakoniec vystúpi ako rozohrievač tohto večera. Ide o punkrock od podlahy, momentálne toto zoskupenie tvoria Maťo Medek, Mišo Vašina a – podržte sa – legendárny Pichňo z ešte legendárnejšej formácie NIKDY VIAC! Chalani nemajú zatiaľ žiadne nahrávky ale fakt im to hrá jak píla! Kto príde skorej uvidí!

Prvou potvrdenou kapelou ktorá zabrúsi je Bratislavská thrashová žiletka CATASTROFY, partia ktorej fenomenálny album ZBOJNÍCKY TANEC bol nominovaný na album roku v kategórii hardnheavy v Radio_head_AWARDS! Aj mimo toho je to jedna z najjagavejších kapiel moderného slovenského thrashu!

Druhou potvrdenou kapelou ktorá v tento večer vystúpi je ďalšia Bratislavská formácia Hypnotic official! Chalani sú mladí ale maximálne jarí a hrajú treš od podlahy!!! Prídi sa pozrieť čo dovádzajú naživo jaké chobotiny, to ti nos odpadne od metania hlavou!

Tak si uzavrieme celý lineup už jedným flekom. Blind Rättvisa je pecka z Malaciek! Nasrdená a agresívna muzika kombinujúc prvky thrashu a punku s ostrýma názoráma! No a v rámci domácej reprezentácie si zahráme my, Galiba, pretože akciu organizujeme a v polovici augusta oslavujeme 6 rokov existencie, tak si spravíme dáku peknú narodeninovú oslavu! To už je taký predškolák čo začína chápať súvislosti! Hip hip hurááá!

Ešte zopár sprievodných informácií k tejto udalosti:

A aby toho ešte málo nebolo – bude aj tradičný undergroundový jarmark pretože Hoyas Attack donesie distro ktoré bude obsahovať nielen Metal Age Productions produkty, ale aj merch vystupujúcich a iných kapiel! Tak si ušetrite dukáty mimo pijatiky aj na suveníry!

Možno je to banalita ale mňa to veľmi teší! O zvuk v tento krásny večer sa nám postará Libor Hanulay a.k.a. Vomitor Sound takže to bude šupa, nohy, ruky, uši vo vzduchu! Vravel som mu do telefónu reku Liborko, šak to len na pankáča nazvučíme spev a koniec a on že „nie nie to musí byť porádne!“ tak že to bude se vším všudy, zvuk jak víno, nebudete grcať ako názov napovedá!

Takže ešte raz si to zopakujme:

Catastrofy
https://www.facebook.com/catastrofy/

Hypnotic
https://www.facebook.com/Hypnotic-official-675444475923119/

Blind Rättvisa
https://www.facebook.com/blindrattvisa/

Galiba
https://www.facebook.com/galibaband/

Exit115

Miesto: THE PUB, Bánovce nad Bebravou
Dátum: 19.8.2016
VSTUP: 3 eurá
Začiatok: 20:00
FB Event: https://www.facebook.com/events/1711587375764537/

Avatar photo

Autor: Mrtvolka

Zdieľaj