Tradičný UG Ecstasy Fest v Prešove má neuveriteľné 28 pokračovanie!

14102591_1421132074569433_8475385662830951480_nKoncom októbra sa bude v Prešovskom klube pod Amfikom konať ďalšie pokračovanie, už legendárneho UG ECSTASY Festu!!! Tentoraz s poradovým číslom 28! Môžete sa tešiť na tri skvelé mená našej domácej scény a dvoch zahraničných hostí z Maďarskej republiky.
Ako prvý otvoria tento skvelý fest domáci Martinčania LOS COCOTOS. Ich Los grind roll bude výborným začiatkom pre otvorenie celého festu. Po nich bude nasledovať prvá z dvoch maďarských death metalových smršťí menom NIGROMANTIA z mesta Nyíregyháza. Kapela sa pohybuje na scéne už od roku 2009 a na koncerte v Prešove Vám odprezentuje veci, z ich zatiaľ posledného albumu Inherited Burden ako aj nejaké tie pripravované novinky.
Tretí v poradí budú opäť Maďarskí zástupcovia smrtiaceho kovu a to ANGERSEED z mesta Debrecen. Kapela sa za svoju pomerne krátku kariéru vyšplhala medzi elitu nielen maďarskej death metalovej scény, ale svoje miesto si už nachádza aj na svetových pódiach. Svedčia o tom aj mnohé odohrané koncerty po boku známych mien. Do Prešova prídu odohrať hlavne skladby z ich posledného albumu The Proclamation ako aj staršie veci z predošlých albumov.
Ako ďalší nastúpia už legendární DEMENTOR. Táto stálica slovenskej death metalovej scény má už za sebou toho naozaj veľa a albumy ako The Church dies, The Art of Blasphemy alebo Kill the thought on Christ sú zlatým písmom vyryté v slovenskom undergrounde. Samozrejme aj ich posledná tvorba je stále na vysokej úrovni a také bude aj ich vystúpenie.
Poslednou kapelou tohoto večera nebude nik iný ako legendárny inštrumentalisti ABSTRACT. Kapela má za sebou pestrú 20 ročnú karieru, vydané tri demáče, jeden mini album a tri dlhohrajúce albumy, z ktorých zatiaľ posledný album Lightheory zaznamenal opäť skvelé ohlasy. Množstvo koncertov odohrali na po celom Slovensku aj mimo neho. Krásna bodka na záver skvelého večera v klube pod amfikom.

Line – up:
LOS COCOTOS
https://www.facebook.com/Loscocotos/?fref=ts
NIGROMANTIA
https://www.facebook.com/Nigromantia/?fref=ts
ANGERSEED
https://www.facebook.com/Angerseed/?fref=ts
DEMENTOR
https://www.facebook.com/dementorDM/?fref=ts
ABSTRACT
https://www.facebook.com/abstractinstrumental/?fref=ts

DÁTUM: 21.10.2016
MIESTO: CLUB PREŠOVSKÝ AMFÍK, Prešov
VSTUPNE: 5 EURO !!
FB UDALOSŤ: https://www.facebook.com/events/1786022184967299/

SUPPORT THE UNDERGROUND !!!

Avatar photo

Autor: Mrtvolka

Zdieľaj