0oO alebo večer plný núl a symbolov vo Fuge!

Je neradno zahrávať sa so silnými symbolmi. Konštelácia tohoto lineupu sa však vyslovene zahráva s ohňom. Je to múdre? Tieto tri rituálne magické slová, ktore v sebe zahŕňajú nepoznané elementy sa totiž prejavujú aj hudobne. Keď sa tieto tri mocnosti spojili naposledy, tak Aleister v púšti Bou Saada vyvolal démonické mocnosti, ktore prispeli k teroru a utrpeniu. S posvätnou bázňou a strachom v očiach Vám teraz tieto nesväté spolky chceme predstaviť. Invokujeme mocnosti 0o0.

Ovo je talianská blasfemická mocnosť, ktorá sa nebojí zahrávať sa s viacerými hudobnými školami. Ich rituálne praktiky sa hýbu medzi školami rocku, sludge a elektronického experimentovania s vokálom, ktorý dokáže lámať aj tie najhustejšie runové zaklínadla. Temné, intenzívne a podložené soul crushing vokálmi na čiernočienej podložke mizérie sa Ovo rozhodne nebudú báť byť heretikmi tak ako to máme radi.
https://ovomusic.bandcamp.com/

0n0 je magická škola bezdeklia z nášho rodného mesta, ktorá v sebe zahŕňa tripartitu tých najviac wicked psychonautov akých sme kedy stretli. Trúfneme si povedať, že hudobný output 0n0 je v našich končinách takmer nevýdaný a priamo svojim rituálnym postojom vyzýva svojimi abstraktným a psychedelickým prístupom k metalu halucinovať. S touto magickou školu sa neradno zahrávať!
https://ono0110.bandcamp.com/

Košický posol gitarového drónu Omm je element, ktorý účastníka rituálu zloží k zemi prepracovanými hlukovými stenami vychádzajúcimi z jeho východnej duše a srdca. Silný, owlcrushing element je vystavaný na kompozícií, ktorá svojimi sonickými vlnami dokáže vytvoriť silný ochranný štít a dopomáha ku kompletnej invokácií situácie 0o0.
https://ommsound.bandcamp.com/album/o-blues-for-the-redsun

Dátum: 03. 02. 2017
Miesto: Fuga, Bratislava
FB Udalosť: https://www.facebook.com/events/393249041025616/
VSTUP TBA

0oO, 0oO,
0oO, 0oO,
0oO, 0oO,
0oO, 0oO,
0oO, 0oO,
OoO, 0oO,
0oO, 0oO,
0OO, 0oO,
0oO, 00O,
0oO, 0oO,
0oO, 0oO,

Avatar photo

Autor: Mrtvolka

Zdieľaj