Cremation zine no. 15 už má svoju obálku a čochvíľa si ho budeme môcť aj prečítať!

obalkaCremation zine No. 15
Možno sa to nezdá, ale práce na novom čísle stále napredujú. Keď už máme ten nový rok tak by som vám chcel predstaviť jeho obálku. Nové číslo bude metal ako sa patrí! Na čo sa v novom čísle môžete tešiť? Tu je niekoľko ukážok, čo bude obsahovať!

KNIHA: Monstronomicon 2.0, 2017
Tento projekt si zaslúži určite aj našu podporu. Čosi málo ste si mohli prečítať o tejto knihe aj v našom zine a čo je veľmi potešujúce, je tu snaha vydať upravenú a hlavne aktualizovanú verziu. Slovami samotného autora, Martina Lukáča:

„Záujem o nové vydanie knihy – autobiografie, mapujúcej históriu nielen košickej metalovej scény, rozhodne existuje, prvý náklad zo začiatku roka 2015 je preč (možno je kdesi v nejakom distre ojedinelý zabudnutý kus), mnohí vtedy „nestihli“, resp. pridlho váhali s objednaním a kúpou. Ešte raz – ale naozaj posledný – sa teda táto vec zopakovať dá. Nové vydanie by vyšlo v tvrdej väzbe, aktualizované o nové skupiny a o to, čo sa tu udialo do konca roku 2016. Pribudlo by niekoľko strán textu aj ďalšie fotografie. Realizácia by prebehla rovnako ako pri prvom vydaní, to znamená za účasti záujemcov – predplatiteľov, bez ktorých nemá cenu do niečoho sa púšťať. Na zistenie, či má vôbec zmysel zverejňovať číslo účtu, je na FB stránke knihy https://www.facebook.com/Monstronomicon/ príspevok, ktorý každý, kto má seriózny záujem do veci ísť, „lajkne“. Len čo bude dosť záujemcov o predplatenie, možno sa do toho pustiť.“

ROZHOVOR: Please no disco tonight (kniha) + Mordum
Tak ako každú nedeľu, tak aj dnes vám predstavím ďalšiu novinku z nového čísla CREMATION zinu. Please no disco tonight je svojim spôsobom jedinečná kniha v rámci slovenského undergroundu. Je to výpoveď jedného človeka, ktorý je súčasťou našej scény vďaka pôsobeniu v košickej formácii MORDUM. Tak som to využil a vyspovedal som ho nielen o knihe, ktorú napísal, ale aj o tom čo môžeme v blízkej budúcnosti čakať od znovuzrodených MORDUM. V pripravovanom rozhovore sa dočítate úplne nové, v knihe ešte neodhalené myšlienky autora, čo dáva tomuto rozhovoru úplne inú dimenziu.

ROZHOVOR: Disfigured Corpse
Aj my sa pridávame do zástupu gratulantov k 25. výročiu a prajeme ešte veľa úspešných rokov českej skupine DISFIGURED CORPSE. Pri tejto príležitosti som si nemohol odpustiť pripraviť samotný rozhovor. Všetko podstatné v pripravovanom čísle….

ROZHOVOR: Murder Inc.
Veci sa začínajú hýbať opäť správnym smerom, tak je čas odkryť ďalšiu časť zo skladačky, zvanej CREMATION zine číslo XV. Svoj priestor dostanú aj českí thrasheri MURDER INC, ktorí majú na konte zaujímavé CD „Povolení zabíjet“.

ROZHOVOR: Obscenity
Jeden zo stavebných pilierov nemeckého death metalu sú bezpochyby aj OBSCENITY. Skupina, ktorá aj po rokoch ide to svoje a drtí všetko čo je príde pod pásy. Tento rok to všetko potvrdili novým albumom „Retaliation“. Nielen o ňom si budete môcť prečítať v rozhovore v pripravovanom čísle….

REPORT: Gothoom Open Air Fest 2016

Krásne chvíle na tohtoročnom Gothoome sme neprežili iba pasívne. Zaradíme sa aj my našim reportom do rady, ktorá už bola viac-menej zverejnená kade tade po webových portáloch. A možno vám aj tak prinesieme niečo navyše. Report bude obohatený o názory a postrehy Petra Beťka a niektorých zúčastnených skupín! Myslím si, že to dodalo reportu tú pravú šťavu a trojuholník publicista – usporiadateľ – skupiny sa pre tento rok definitívne uzavrie…. Všetko v pripravovanom XV. čísle CREMATION zinu….

Avatar photo

Autor: Mrtvolka

Zdieľaj