Pogrzeb W Karczmie v Banskej Bystrici už túto sobotu!

furia_poster_2017Príďte ukázať nové ponožky od Ježiška na Krčmový funerál, určený pre všetkých, ktorí sa smejú len pri pohľade do zrkadla, alebo na starenku padajúcu zo schodov.
V učľapkanej januárovej noci Vám do chlastania, ohovárania, žrania a smilnenia zahrajú:

FURIA (BLACK METAL – POL) –
Po prvý krát k nám dociskajú svoje kosci štyri pochybné existencie z Furie! Poľská fantasmagória poláme hnáty, vyprázdni hlavy a hádam aj zatieni mesiac novými ódami z pripravovaného albumu „Księżyc milczy luty“…
https://paganrecords.bandcamp.com/album/nocel

LICHO (ZAČMUDENÉ PESNIČKY OD BESOV PRE DIABLOV – POL)
Krčmový básnik a Jarek Nohavica poľského black metalu, fungujúci na vývaroch z makových hláv nás poctí svojím historicky prvým živým vystúpením… príde čosi magického.
https://soundcloud.com/szturpak

MRAVCOLEV (MAKABRÓZNY/POST/BLACK/PUNK/METAL – Čadca)
Páni dovtedy pojedali kysucké ihličie, až kým nenahrali jeden z najzaujímavejších albumov tohto roka. Black metal, punk, bizáre, kuviky a siatie zemiakov. Fantastické!
https://mravcolev.bandcamp.com/releases

Machina Baphometa (BLACK METAL – Kežmarok)
Páni so záľubou v okultizme a obskúrnych názvoch vypustia démona z fľaše za pomoci svojho radikálneho a pravoverného čierneho kovu! Kref, pot a zlomené nohy!
http://bandzone.cz/machinabaphometa

PORENUT (BLACK METAL – Skade-tade) – Traja debili a Svjatogor sa premiérovo predstavia na bystrickom pódiu so svojím zahnojeným, uškrípaným výkrikom do prázdna, ktorý vraj má byť ich novým albumom.
https://porenut.bandcamp.com/album/sebaklam

A toto všetko doplní výstava kresieb Miloša Hronca – Väzni. Slovami autora: „Kresby vznikali v období mojej spoločenskej izolácie, keď som bol väznený sociálnou fóbiou, nechuťou k spoločnosti a ľuďom.[…]Práce som často tvoril pod vplyvom alkoholu. Niektoré kresby vznikali priamo v krčmách.“
https://www.facebook.com/miloshronec

Dátum: 07. 01. 2017
Miesto: RC Tartaros, Banská Bystrica
VSTUP: 10 EUR
FB Udalosť: https://www.facebook.com/events/1024202447699041/

Avatar photo

Autor: Mrtvolka

Zdieľaj