Dvojkoncert Ohen a Manyac už tento víkend!

Trnavskí pekelníci OHEN a Seredskí blázni MANYAC sa už čoskoro postavia na spoločné pódiá na dvojkoncerte v Šali a Seredi. Konkrétne 10. A 11. Februára 2017. Môžete sa takisto tešiť na support death metalistov Modern Age Dying a hardrockerov Freebird.

10.2. Šala – klub PEKLO – OHEN / Modern Age Dying / MANYAC
11.2. Sereď – KAMPING – Dark Winter Night – MANYAC / Freebird / OHEN

OHEN – mladá metalová kapela z Trnavy a priľahlého okolia točiaca sa okolo blackened symphonic metalu či dark metalu. So svojím debutom Mortal Man v roku 2014 začala víriť vodu v slovenskom UG priestore. Februárové koncerty budú pre chalanov a babu v kapele vyrušením z nahrávania druhého počinu s názvom Whispering Lies. Ohen ste mohli vidieť na mnohých koncertoch robiť support menám ako Obscure Sphinx, Galadriel, LunaticGods, Dysanchely a iným. Popri klasických metalových nástrojoch sa v plamennom zoskupení objavujú aj husle, klávesy a rozmanitosť ženských a iných mužských či animálnych vokálov.
https://www.facebook.com/ohen.band

MANYAC – Thrash metalová stálica Serede, kde Blonďák udržal pokope partiu výborných muzikantov svojím nezameniteľným vokálom. Táto úderná pätica drsňákov vás nenechá chladnými a svojimi gitarovými riffmi vás vykopne do víru virtuóznych sól, basových liniek ako skala a úderných bicích. Chalani nikdy nesklamali a na každom koncerte uviedli perfektnú show za ktorú by sa nemuseli hanbiť ani na veľkých festivalových či zahraničných pódiách.
https://www.facebook.com/manyacband

FREEBIRD – Hard rock zo Serede, ktorý poteší všetkých ktorí majú radi riadne nadupané rockové piesne s úderným vokálom v slovenčine. Gitara basa a bicie a do toho nezameniteľný vokálny výkon to je Freebird. Groove striedajúci sa so sólami a silným textom. Sereďania majú za sebou slušnú históriu nahrávok a koncertov a vždy znamenajú istotu výbornej zábavy a hudobného zážitku.
https://www.facebook.com/kapelafreebird

MODERN AGE DYING – Melodic Death metal z Nitry. Zoskupenie Modern Age Dying vzniklo z popola rozpadnutej formácie Apothecy, kedy sa zostávajúci členovia rozhodli s hudbou pokračovať, a to v úplne odlišnom žánrovom smere. 5-členná zostava dokončila koncom roka 2016 svojich prvých šesť skladieb a od začiatku roka 2017 sa vrhli na prvé živé akcie, ktoré odštartovali oficiálne vydanou demo nahrávkou „The Age of Regression“. Naposledy sme ich mohli zažiť na Mindshifter feste vol. 10 v Nitre.
https://www.facebook.com/modernagedying


EVENT piatok 10.2.2017 Šaľa – klub PEKLO – OHEN / Modern Age Dying / MANYAC
https://www.facebook.com/events/1349862391731713/
EVENT sobota 11.2.2017 Sereď – Kamping – Dark Winter Night – MANYAC / Freeebird / OHEN
https://www.facebook.com/events/1148771331903233/

Tlačová správa Burn_Booking

Avatar photo

Autor: Mrtvolka

Zdieľaj