1. narodeninová oslava webzinu Gutter Society s účasťou Rotting Christ, Bucovina a Galadriel !!!

1. narodeninová oslava webzinu Gutter Society bude pre začiatok v podstate metalovým koncertom. V prípade, že sa nám podarí na túto udalosť úspešne nadviazať aj v budúcnosti, môžeme to rozviesť aj na iné smery.
Hlavnou hviezdou večera budú grécki temní páni ROTTING CHRIST, ktorých ste mali možnosť u nás zhliadnuť minulé leto na festivale Gothoom Open Air. Skupina v roku 2016 vydala zatiaľ svoj posledný radový album „Rituals“ a aj na ňom potvrdili svoju líderskú pozíciu v rámci dark či black metalovej scény v Európe. Tú vytrvalo a usilovne buduje už takmer tridsať rokov. Koncertné vystúpenia ROTTING CHRIST sa v posledných rokoch vypracovali k dokonalému zážitku a ich klubové koncerty sú intenzívnejšie ako kedykoľvek predtým. ROTTING CHRIST sú proste v súčasnosti vo vrcholnej forme, čo potvrdzujú reakcie nadšených fanúšikov z celého sveta.
Ďalšou kapelou večera budú rumunskí pohanskí folkmetalisti BUCOVINA . Vo svojej krajine patria medzi top akty na metalovej scéne a sú zárukou preplnených klubov! Postupne získavajú veľkú priazeň i za hranicami (nedávno sa vrátili z úspešného juhoamerického turné a majú za sebou aj mnohé koncerty v západnej Európe). Majú na svojom konte štyri albumy a aktuálne pracujú na ďalšej novinke. Na Slovensku vystúpia vôbec prvý krát a úprimne vám ich vystúpenie odporúčame. Nebudete banovať!
Celý večer otvorí domáca bratislavská kapela GALADRIEL , ktorá sa na scéne pohybuje tiež už vyše dvadsať rokov. Ich dark / doom metal už mnohí z vás zaregistrovali. Koncom roka 2016 vychádza ich posledné EP „Lost In The Ryhope Wood“ konečne aj na CD (pôvodné vydanie z roku 2015 bolo výhradne na vinyle).
Pozývame vás na skvelý večer plný temnejšej muziky do Randal klubu v Bratislave. Koncert sa uskutoční v nedeľu 19.3.2017! Vidíme sa na mieste priatelia.

Vstupné: predpredaj: 17 Eur / na mieste 21 Eur
Predpredaj / tickets:
http://predpredaj.zoznam.sk/sk/listky/9605/rotting-christ-bucovina-galadriel

https://www.youtube.com/watch?v=uUWEtYJuiV8

https://www.youtube.com/watch?v=5Dx5p3a4yCc

https://www.youtube.com/watch?v=_dB0rxdZanQ

 

Avatar photo

Autor: Mrkva

Zdieľaj