Etterna má novú skladbu „The Independent Dreamland“

Po zdanlivom tichu prichádzajú novinky z dielne Prešovskej Etterny.

Prešov – Apríl 2017
Etterna o sebe dala vedieť naposledy koncom minulého roka, kedy na svojich FB stránkach vypustila, ako vianočný darček pre fanúšikov, videoklip k skladbe „Secreto en Fragopolis“.
Secreto en Fragopolis:

Po piatich mesiacoch ticha prichádza zoskupenie s novou skladbou „The Independent Dreamland“, ktorá sa opäť nahrávala v Poprade u Martina Barlu. K skladbe si chlapci zostrihali video z prostredia svojej skúšobne, kde sa po prvýkrát predstavil aj nový basgitarista Peter Jakub, ktorý sa ku kvartetu pridal tesne pred natáčaním.

The Independent Dreamland:

Skupina nahrala v Popradskom štúdiu okrem uvedenej skladby ešte jednu, s názvom „My Guidance Home“, ktorá bude rovnako, ako všetky doposiaľ vydané skladby, podporená videom. Keďže kapela prišla počas nahrávania o basgitaristu, do oboch skladieb nahrával basové party tradične gitarista Števo.
Etterna sa už koncertne zaktivizovala prvým vystúpením na domácej pôde, kde si zahrala na pozvanie skupiny „GLOOM“, pri príležitosti krstu ich albumu. Je naplánovaných niekoľko ďalších koncertov, napr. v Turni nad Bodvou, kde si Etterna na jednom pódiu zahrá s Maďarskou heavymetalovou legendou „POKOLGÉP“, a to už 27. mája.
Okrem týchto aktivít má Etterna pripravený kompletný materiál k debutovému CD, ktorý momentálne nacvičuje a nahráva. Chystaný debut avizujú na koniec leta 2017.

Line-up:
Ady Hnat – spev
Feral Inferis – gitara
Števo Korčák – gitara
Tomáš Višňovský – bicie
Peťo Jakub – basa

Linky:
https://www.facebook.com/etterna.eu/?fref=ts
http://www.etterna.eu/

Text: Tomáš Kai

Avatar photo

Autor: Mrtvolka

Zdieľaj