Gloom, Dogma Inc. a Plastery zavítajú po prvýkrát do Ružomberka!

Bolo by zbytočné vypisovať a vymýšľať nejaký iný text do tejto udalosti, keďže jej organizátori to urobili za mňa. Uvádzam teda text, ktorý nájdete aj na udalosti na Facebooku:

Priatelia gitarového zvuku, príšer, záhrobných revov, ale aj gotiky, srdečne vás pozývame na prvú časť hudobno-dramatického cyklu „Spoznávame noty rockovej hudby“. Tento sa uskutoční v známom kultúrnom stánku Nové Korzo v Ružomberku. Predstavia sa na ňom kapely GLOOM / DOGMA INC. / PLASTERY, ktoré predstavia programy vlastnej tvorby.

Kapela GLOOM pochádza z Prešova a produkuje výborný gotický metal. Na konte má album „Nostalgia“, ktorý však vyšiel len pre územie Rusko + východ a v našich končinách zostal nepovšimnutý. Slovak Metal Army to ale napraví jeho oficiálnym vydaním. Nie je to však všetko, GLOOM v tomto čase vydávajú druhý a čerstvý album „Catharsis“, ktorý hrdo vypúšťa naša aktívna firma Metal Age Productions, ktorej za tento krok ďakujeme. GLOOM má za sebou bohatú históriu siahajúcu až do starých podzemných čias. Dokonca kapela ohlásila aj príchod novej klávesáčky, ktorá pohladí náročné ucho, ale poteší aj oko diváka.

www.gloom.sk
https://www.facebook.com/gloomslovakia/

DOGMA INC. sú kapelou, ktorá vznikla už v roku 2001 a za jej vznikom stojí pôvodný člen Suffocate Erik Balogh. Zaujímavosťou je, že v začiatkoch kapely na poste za mikrofónom bola speváčka. Posledný album DOGMA INC. bol vydaný v roku 2016 pod názvom „Blacksun Flowers“.
http://www.dogmainc.com/
https://www.facebook.com/DOGMA-incmetal-680418791990214/

Veľké očakávanie v nás majú mladíci PLASTERY zo Zvolena, ktorí nás uchátili svojim old schoolovým vystúpením ako predkapela Depresy, nedávno v bystrickom klube Tartaros. PLASTERY sa venujú temnému pochmúrnemu death metalu a naživo dokonca dokážu zahrať kovery od Six Feet Under. Svojou produkciou vzdávajú hold starému odkazu gore death metalu a temným vesmírnym zombíkom. Tiež sa môžete tešiť na speváka v kuchárskej rovnošate.
http://bandzone.cz/plasteryzv
https://www.facebook.com/plasteryzv/

Je nutné podotknúť, že ani jedna z týchto kapiel ešte v Ružomberku nehrala a preto sa schyľuje k naozaj veľkým oslavným úkonom. Navyše, bubeníka GLOOM mnohí poznáte z čias starého Korza, pretože tu slúžil na vojenčine a nie je to nik iný ako bývalý bicman Insepultus.

Vlezné na túto akciu je smiešne a symbolické JEDNO EURO / 1€. Na akcii sa môžete tešiť aj na malý metal market SMA.

Záverom teda rekapitulácia:
Dátum: 8. 4. 2017
Miesto: Nové Korzo, Ružomberok
Vstup: 1 €
FB Udalosť: https://www.facebook.com/events/559904670870907/

Avatar photo

Autor: Mrtvolka

Zdieľaj