Medzinárodná zostava tento víkend v Poprade!

FRANTIC AMBER ( Melodic Death metal ) SWE
POCKERFACE ( Thrash/ death ) RUS
SUNLESS SKY ( Power metal ) USA
ANGRY AGAIN ( Thrash metal ) SUI

FRANTIC AMBER je melodic/death metalová kapela skladajúca sa z členov zo štyroch rôznych zemí (Švédsko, Dánsko, Japonsko a Kolumbia), za svoj domov však považuju Švédsko, ich zvuk je možno popísať jako intenzívny mix metalu naplnený ťažkými riffy a gradujúcimi melodiami v kombinaci s agresivními vokálmy .Skladby sú plné kontrastou medzi melodickými a ťažkými pasážami zahalenými v temnéj atmosfére .Zostava kapely sa po niekolkých zmenách ustálila v roku 2010. V téjto dobe odohrala viac než 50 koncertov , medzi ktoré patria aj úspešné vystupenia na festivaloch Sweden Rock Festival , Wacken festival alebo Metaltown fest . Line-up :
https://www.facebook.com/franticamber/?fref=ts

Vocals – Elizabeth Andrews ( DEN )
Lead guitar – Mio Jäger ( JAP )
Guitar – Mary Säfstrand ( SWE )
Bass – Madeleine Gullberg Husberg ( SWE )
Drummer – Mac Dalmanner ( KOL)

POKERFACE je Female fronted thrash death metalová kapela z Ruska vznikla v roku 2013, majú na svojom konte už 2 albumy : “Terror is the law” ( 2014 ) a “Divide and rule” ( 2015 ), vo svojej štvoročnej historii stihli v Moskve predskakovať takým menám ako sú Kreator, Sodom, Megadeth, Overkill, a iné . Určite si túto kapelu treba vychutnať plnými dúškami .
https://www.facebook.com/pfacegroup/?fref=ts

Americký SUNLESS SKY zase predstavujú čistý americký power metal,vytvárajúci moderný zvuk , ktorý oslovuje všetkých fanúšikou klasického heavy metalu. Hlásia sa s pokorou k odkazu tohoto klasického žánru, ktorý ale povyšujú na novou úroveň zvukovej sily, Sunless Sky nikdy nezklame a má pre Poprad nachystanú energickú show .
https://www.facebook.com/OfficialSunlessSky/?fref=ts

ANGRY AGAIN zo Švajčiarska produkujú groovy thrah metal plný priamočiarych gitarových kombinácií. Ich rytmus je valivý a pohybuje sa v stredných tempách, ktoré znenie kapely posúvajú aj k death metalovým vodám. Sú však aj čiastočne melodickí, čo na koncerte v Poprade zaručí aj silný hudobný zážitok. Švajčiari na scéne existujú bezmála 10 rokov a v súčasnosti sú kvalifikovaní do semifinále domáceho Wacken Metal Battle.
https://www.facebook.com/weareangryagain/?fref=ts

Dátum: 9.4.2017
Miesto: Rock Fabric, Poprad
Vstup: 6 EUR
FB Udalosť: https://www.facebook.com/events/1015111625288806/

Avatar photo

Autor: Mrtvolka

Zdieľaj