Kolosseance vol. 3 v Prahe

Nemecká úderka DAMNATION DEFACED sa vracia do Čiech! Po roku prídu na budúci týždeň odohrať koncert do Prahy. Fanúšikov si získali hlavne svojim melodickým death metalom. Kapela pripravuje set zložený z overených songov, ale aj novinky z pripravovaného albumu, ktoré bude mixovať vyhlásený švédsky producent Dan Swanö ( EDGE OF SANITY, BLOODBATH aj..). Môžete sa tešiť na energickú metalovou show!

SHAMPOON KILLER … All stars band z Prahy, hrajúci anti-trendy attack, vznikli už v roku 2007. Táto pražská akvizícia drtí oldschool brutal death/grind a je zložená z členov a ex – členov SARCOM, APPALING SPAWN, BRUTALLY DECEASED, HEAVING EARTH, POPPY SEED GRINDER. Už len mená týchto skupín a ex-skupín svedčia o tom, že hudba bude vraždiť. O zvuk ich debutu“ 666: The Battle of Discopylae“ sa naviac postaral kúzelník Otyn z vyškovského studia Davos.

Ex. APOCRYPHAL DEATH, Honza Richter ex. DEATHSTAR, Saša Sember ex. UNBORN, Dominik Vichra ex. SEPSIS nebo Štěpán Ryšánek ex. ANTIGOD.
Zloženie KOLOSS svedčí o tom, že i títo hudobníci majú už čo to za sebou. Spojenie thrashových riffov z techdeathmetalovými kudrlinkami a melodickými vyhrávkami. To je KOLOSS. Kapela má za sebou zaujímavé koncerty, momentálne sa sústredia na nahrávanie debutového albumu, ktorý by kapela chcela vydať na jeseň tohoto roku.

Miesto: Music klub Jižák, Praha
Dátum: 27.5.2017
Vstup: 100 CZK
FB udalosť: https://www.facebook.com/events/1655491608088336/

Avatar photo

Autor: Mrtvolka

Zdieľaj