Morna – Fishface a Deadwings v Košiciach

Po dlhých rokoch aktivity Morna konečne zavíta do nezameniteľnej východoslovenskej metropoly. Na piatok 19. mája si preto nič iné neplánujte, pretože za Vami prídeme do Košíc spoločne s chalanmi z Fishface a Deadwings. Táto akcia bude výnimočná a my chceme, aby ste boli pri tom!

Morna – Progressive metal, Nová Dubnica
YT: https://www.youtube.com/watch?v=_9bDXbZ8AXo
Kapela ktorá jedinečným spôsobom spája death-metal s melancholickými a atmosferickými pasážami. Dvojkopáky striedajúce metličky, tučné riffy prelínajúce sa do akustických častí a death-metalový growl s čistým vokálom prinášajú poslucháčovi nový uhol pohľadu na metalovú hudbu. V Košiciach predstavia tvorbu z oceneného albumu Nuisance.

strong>Deadwings – Progressive rock/metal, Nitra
http://bandzone.cz/deadwings
Deadwings v aktuálnej zostave fungujú od roku 2012 čo sa pozitívne prejavilo aj na ich pódiovej zohratosti. Májú za sebou zväčša lokálne koncerty po slovenských kluboch. Na konte majú momentálne jeden demo album „End of your dreams…“ Ak by sme sa pokúsili tvorbu kapely Deadwings škatulkovať, balansujú niekde medzi rockom a metalom a poslucháčovi tak prinášajú veľmi vkusne namiešanú melodickú nakladačku.

FishFace – Metal/alternative, Trenčín
YT:

FishFace, štvorica junákov od Trenčína, hrá udernú, chytľavú a nekompromisnú hudbu s obrovským potenciálom „urvať dekle“ a s nezamiteľným hudobným výrazom. V roku 2016 sa stali víťazmi súťaže „Rocková maturita“ a s posledným albumom Evil In Gold nasadili latku slovenskej hard&heavy scény nenormálne vysoko. Nedávno predstavený videoklip k skladbe Promise Vám lepšie priblíži ich tvorbu.

Miesto: Collosseum Club, Košice
Dátum: 19.05.2017
Vstup: 5 EUR
FB Udalosť: https://www.facebook.com/events/406823626355122/

Avatar photo

Autor: Mrtvolka

Zdieľaj