Samsara a Endless Main vydali nové albumy u SMA

Na scéne sa objavujú dva novučičké albumy slovenských skupín – Endless Main zo Zvolena a Samsara z Topoľčian. Obidve skupiny zastrešuje aktívne slovenské vydavateľstvo SMA.

Endless Main
Po dlhom čakaní sa Zvolenčania Endless Main dočkali druhého radového albumu. Zostavu tvoria štyria páni. Hudobne ide o technicky a zároveň melodický metal s čistými vokálmi, v štýle power thrash metalovej školy. Na novinke nájdete deväť skladieb. Už 10.6.2017 sa môžete na nich tešiť naživo v Ružomberskom Novom Korze, kde svoj nový album aj pokrstia.
Grafickú stránku albumu spracovala umelkyňa Gogo Melone, ktorá žije a tvorí v Paríži. O zvyšok grafiky sa postarala kapela sama a merch už spracováva firma Nosferatu Merch. Zaujímaví sú hostia, ktorí s prípravou hudby pomohli. Na basovej gitare to je Bruno Ladislau z Brazílie, a práve v Brazílii u ľudí okolo Andrého Matosa bol albumu zmastrovaný.

OBJEDNÁVKY albumu: shop@slovakmetalarmy.sk alebo

ENDLESS MAIN:

https://www.facebook.com/endless.main/
https://endlessmain-sma.bandcamp.com/album/ii
http://bandzone.cz/endlessmain
Youtube:

SAMSARA vznikla v roku 2009, z black death metalovej skupiny MORS OMNIA SOLVIT. Pôvodne išlo o vedľajší projekt Diabolosa a Riga, ktorý príhodne k forme hudby (doom/funeral metal) pomenovali novú skupinu SAMSARA (kolobeh rodenia a umierania). Neskôr sa ku kapele pripája na bicie Peter. Hudbu definuje melanchólia, bolesť, smútok, či smrť. SAMSARA výsledky svojej hudby zaznamenala aj na fyzický nosič, ktorý vyšiel podobne ako Endless Main u SMA.

Objednávky CD: shop@slovakmetalarmy.sk
SAMSARA:
http://bandzone.cz/samsara
https://www.facebook.com/Samsara-796284610525147/

Avatar photo

Autor: Mrtvolka

Zdieľaj