BURNfest vol. 1 v Trnave privíta doom aj melodický death metal z Čiech

BURNfest vol. 1 – EMBRACE THE DARKNESS (CZ) / VANGUARD (CZ) / MODERN AGE DYING
15.9.2017 ARTKLUB – TRNAVA

Po lete plnom festivalov sme pre vás pripravili malé koncertné prekvapenie, BURNfest, malý klubový festival, ktorý pre vás fanúšikov tvrdej hudby budeme pravidelne opakovať viac krát do roka vždy s novými menami. Prvý BURNfest sa bude niesť v tónoch melodického death metalu. Predstavia sa dve zahraničné kapely a jedna domáca. Prvý BURNfest sa bude konať 15.9.2017 o 20:00 v priestoroch ARTKLUBU v TRNAVE.
Hlavnými hosťami sú dve české kapely: Embrace the Darkness (Melodic Death/Doom Metal) z Kuřima a Vanguard (Melodic Death Metal) z Brna. Obe kapely vyštartovali na spoločné turné Revelation tour 2017 po Česku, Slovensku a Poľsku. Domácou kapelou bude Nitrianska banda Modern Age Dying, ktorá je na svojom The Tour of Regression k debutovému EP.
Koncert otvoria mladí chalani z Nitry Modern Age Dying so svojím rýchlym veľmi príjemne prešpekulovaným melodickým death metalom. Koncom júla sa im podarilo vydať prvé EP s názvom The Age of Regression, ktoré si môžete vychutnať v digitálnej podobe. Druhou kapelou bude Brnenská banda Vanguard hrajúca, ako inak, perfektný melodeath. V roku 2015 vydali album I a pracujú na tom aby tohto roku uvidelo svetlo sveta ich druhé dielo ako inak II. Chalani nielenže produkujú výbornú hudbu, ale ich energické vystúpenie vás zmasakruje a rozreže na kusy! Ako vrchol večera vystúpi kapela Embrace The Darkness hrajúca melodický Death metal s prvkami doomu spolu s využitím huslí ako rovnocenného nástroja, ktorý prináša nekompromisnú temnotu a zimomriavky. Spolu s brutálnym vokálom, valiacimi sa bicími a gitarami v štýle švédskeho death metalu vytvára jedinečný zážitok. ETD so svojim nezabudnuteľným pentagramom v logu majú na svojom konte album The Nameless.

BURNfest vol. 1 – EMBRACE THE DARKNESS (CZ) / VANGUARD (CZ) / MODERN AGE DYING
15.9.2017 ARTKLUB – TRNAVA
LINEUP:
20:00 – 20:45 Modern Age Dying
21:15 – 22:15 Vanguard
22:45 – 23:45 Embrace the Darkness
VSTUPNÉ 4 €
FB Udalosť: https://www.facebook.com/events/1014013415369020

Embrace The Darkness – Melodic Death / Doom Metal – Kurim (CZ)
https://www.facebook.com/EmbraceTD/
http://bandzone.cz/embracethedarkness

Vanguard – Melodic Death Metal – Brno (CZ)
https://www.facebook.com/vanguardbandofficialpage/
http://bandzone.cz/_81857?at=dashboard

Modern Age Dying – Melodic Death Metal – Nitra
https://www.facebook.com/modernagedying/
http://bandzone.cz/modernagedying

Tlačová správa Burn Booking

Avatar photo

Autor: Mrtvolka

Zdieľaj