Poriadna grindcore nakladačka v sobotu v Ružomberku!

Posledný septembrový deň bude v Ružomberku venovaný brutalite a našlapanej energii. Vystúpia totiž spolky, ktoré sú známe tým, že dokážu rozvracať mysle a zaživa sťahovať z kože!

KILLCHAIN pripravujú zbrusu nový album a sú stále zverskí a plní bolesti. Ich riffy, ktoré dokážu nabiť do ľudí pod pódiom sú rýchle, choré a vybuchujúce. V Ružomberku dobre známa kapela bude opäť potom krstiť korzársku dlažbu !
Facebook: https://www.facebook.com/killchainmetal/

STERCORE, ktorým je pripisovaná lokalita PD nahrali novú dosku, ktorá bude pod našou značkou SMA vonku ešte tento rok. Keďže pôjde o špecifickú limitku v podobe balenia LP/CD, tak to čakanie je trochu dlhšie, no viem, že na takúto kvlaitu sa oplatí počkať. STERCORE sú bombou v oblasti extreme music a tešia sa obľube nielen doma, ale aj za hranicami. Ich živelná produkcia nenechá nikoho len tak nečinne stáť a v Korze sa očakáva totálny MOSHPIT !
Facebook : https://www.facebook.com/Stercore-141362916060992/

ANIME TORMENT, death metalisti z českých Litoměříc prezentujú modernejšie poňatie tejto hnilobnej kultúry. Pod pódiom tka bude opäť vytvorené jazero čriev, zvratkov a krvi, v ktorom plávať je povinnosťou. Riffy týchto hrdlorezov dokážu byť ťažké a páliť ako taviace sa železo!
Facebook : https://www.facebook.com/animetorment/

www.novekorzo.sk
www.slovakmetalarmy.sk
www.immortalsouls.sk

Miesto: Nové Korzo, Ružomberok

Dátum: 30. 09. 2017

Začiatok: 20:00

FB Udalosť: https://www.facebook.com/events/725174667665712/

Vstup: ZDARMA?

 

Text použitý z FB udalosti

Avatar photo

Autor: Mrtvolka

Zdieľaj