Dogma inc., Brute, Perversity, Seven Painful v Ružomberku!

Už túto sobotu sa môžete tešiť na ďalšiu akciu v opäť koncertami rozkvitajúcom meste – Ružomberok. Svoje sety tu odohrajú štyri slovenské kapely, ktoré už roky obohacujú našu scénu svojou hudbou. Pri ich opise dám slovo organizátorom koncertu. Nasledujúce riadky pochádzajú z FB udalosti.

DOGMA inc., nedávno vydali svoj druhý album „Blacksun Flowers“, ktorým si otvorili cestu na ešte širší metalový matket. Skladby, ktoré kapela nabíja do hláv sú totálne groovy, sú power thrashové, ale aj progresívne smrtiace! Proste DOGMA inc. je zdá sa synonymom kvality spojenej s originalitou na našej scéne. Nedávna zdravotná udalosť gitaristu Wanziho odstavila pôvodne plánovaný koncert chalanov u nás v Ružomberku, a preto sa sem kapela nominuje opäť, aby ukázala, ako sa robí extrémny metal na Slovensku!
Facebook: https://www.facebook.com/DOGMA-incmetal-680418791990214/

BRUTE so svojou treťou doskou „Henchmen“ odpálili death metalové dekle nielen tu doma, ale aj naprieč kontinentami. Kapela sa navyše obohatila o nových členov a tak dnes už naživo uvidíte plnú päticu, čo je u BRUTE po posledných rokoch nezvyk. Album „Hnechmen“ sa stretol s obrovským uznaním, rešpektom a ohlasmi a jeho prvý lis je v nenávratne a my musíme dorábať! Ale o tom death metal je, musí sa šíriť ako smrtiaca horúčka. Steve a jeho parta vás v Novom Korze rozhodne uvaria na kašu!
Facebook : https://www.facebook.com/brute.esdm/

Nik iný ako PERVERSITY sa nedá považovať za vtchol technického brutal death metalu na Slovensku. Posledný album „Idolatry“ to dokazuje v plnej miere a chalani ho konečne odprezentujú aj na dolnom Liptove. Ušľachtilé priestory klubu dovedú korzárov do agónie a kŕčov bolesti! PERVERSITY sa vo svojej diskografii pýšia už 9 kúskami, z ktorých až 5 tvoria plnohodnotné albumy! Set tejto smečky býva vražedný !
Facebook : https://www.facebook.com/perversityband/

Z Banskej Bystrice k nám dorazia progresívni deathrasheri SEVEN PAINFUL, ktorí sú zatiaľ poslednou pýchou vydavateľa Slovak Metal Army, keď ich debutový album „Entrophy Of Soul“ vyšiel len 25.Augusta. Kapela ktorá povstala na troskách spolku Maria Chuana ponúka progresívnu show plnú zvratov a postupov, ktoré sa dajú považovať za vskutku originálne. SEVEN PAINFUL si na tejto akcii odbijú Ružomberský debut a preto ich uvítajme ako sa na liptákov patrí… poriadnym moshpitom!
Facebook : https://www.facebook.com/sevenpainful/

DÁTUM: 07. 10. 2017
MIESTO: Nové Korzo, Ružomberok
EVENT : https://www.facebook.com/events/836100859900591/
VSTUP : 2€ – v cene vstupného pivo alebo kofola

Avatar photo

Autor: Mrtvolka

Zdieľaj