Novinky z labelu Tryzna Production!

Dnes máme pre vás niekoľko noviniek zo slovenského labelu Tryzna Production, ktorý je zameraný predovšetkým na slovenský black metal a jeho odnože.

Aeon Winds dokončuje svoj druhy album Stormveiled, ktorý by mal vyjsť v priebehu budúceho roku. Na tomto albume budu aj hostia: Aldaron (Algor), Mortiis, Morfeus (exLimbonic Art) a Dis Pater (Midnight Odyssey). Nahrávalo sa tradične v SPK štúdiu v Badíne a výsledok si budete môcť vypočuť už čoskoro.
Viac informácii sledujte na:
https://www.facebook.com/pg/AeonWinds
https://aeonwinds.bandcamp.com/

Tryzna Production v spolupráci so švajčiarskym vydavateľstvom Asgard Hass a nemeckým vydavateľstvom Purity Through Fire pripravuje pamätný album pre Sama „Wolkogniv“ z Folkingrimm Art, na ktorom sa zúčastnia skupiny ako Aeon Winds, Kairos, Cresset, Krajiny Hmly, Saltus a Concubia Nocte. Od zaciatku fungovala Concubia Nocte ako skupina, v ktorej Wolkogniv robil grafiku a dával vizuálneho ducha nasej muzike, bez neho už nevidíme zmysel pokračovať. Takže po tomto albume Concubia Nocte končí. Prispejeme 3 novými skladbami. Ďakujeme všetkým za podporu!
Viac informácií na https://www.facebook.com/concubia/
Na www.tryznaproduction.bandcamp.com pribudlo 7 nových titulov zo slovenskej black a death metalovej tvorby, ktoré si zadarmo môžete stiahnuť.

Avatar photo

Autor: Mrtvolka

Zdieľaj