ROAM & STAND ATLANTIC v Bratislave!

Po úspešnom turné s legendárnymi NEW FOUND GLORY vyrážajú ROAM na ich prvé európske turné. Roam hrajú britský pop punk a vznikli v roku 2012 v anglickom Eastbourne. V tom istom roku vydali EP s názvom “No Common Ground” a v nasledujúcom roku EP “Head Down”. Po úspešným ohlasoch podpísali v roku 2014 zmluvu s Hopeless Records (Sum 41, New Found Glory, Neck Deep…a ďalší) a hneď na to uzrelo svetlo sveta EP “Viewpoint”. Ich debutový album “ Backbone” (2016) zapísal ROAM na pop punkovej scéne ako meno, s ktorým treba počítať. Kapela predskakovala SUM 41 na ich Kerrang! Tour 2016 a nechýbala aj na známom Vans Warped Tour. Druhý album “Great Heights & Nosedives” vyšiel 13. októbra a do Bratislavy pricestujú v zostave Alex Costello, Alex Adam, Matt Roskilly, Sam Veness a Miles Gill.

Špeciálnym hosťom na turné budú austrálčania STAND ATLANTIC, na čele so sympatickou speváčkou Bonnie Fraser. Kapela hraje pop rock / punk a nedávno vydali debutové EP “Sidewinder”. Stand Atlantic potešia najmä fanúšikov ranných Paramore, ku ktorým ich hudobní kritici prirovnávajú.

Koncert sa uskutoční 28. novembra 2017 o 20:00 hod. v bratislavskom klube Fuga na Námestí SNP 24. Predpredajové lístky si môžete zakúpiť v sieti predpredaj.sk

ROAM

https://www.facebook.com/roamuk/
STAND ATLANTIC
https://www.facebook.com/StandAtlantic/
EU tour Teaser: https://www.facebook.com/roamuk/videos/946569635481457/

Text – TMB Agency

Avatar photo

Autor: Mrtvolka

Zdieľaj