Flesh Party numero 24 už o necelé dva týždne!!!

Je tu opäť indoor Flesh Party s poradovým číslom 24!!! Po druhý krát sa oči, uši a ostatné orgány všetkých milovníkov death/grindových šialenstiev budú upierať na Kultúrny dom v Seredi, keďže naše undergroundové “doupě” kino v Leopoldove už doslúžilo. Organizátori pripravili pre potešenie našich úchylných chúťok 9 kapiel echt akosti, takže po poradí:

CYTOTOXIN – Nemeckí milovníci rádioaktívneho odpadu a technického brutal death metalu sú headlinermi tejto akcie. Grimovi a spol. sa na Slovensku zrejme páči, keďže sa tu vyskytujú relatívne často, čo ale nič nemení na tom, že na živo predvedú show s intenzitou silnejšou ako výbuch v Černobyle.

CONSUMED BY VULTURES – Brutalisti z krajiny syrov, hodiniek a nožíkov, s akými machroval MacGyver. Švajčiari Consumed by Vultures sa rochnia v brutal death metale, ktorý vás prepleskne silou hurikánu.

VxPxOxAxAxWxAxMxCx – Goregrindoví úchyláci z Rakúska, ktorí mali tú česť zdielať dosky, ktoré znamenajú underground už niekoľko krát na Flesh Party, jednak ešte v Leopoldove, ale vyskytli sa aj na Open Air. Takže starí známi, určite príde na priateľské pusy. Snáď iba…

PERFECITIZEN – Kapela od našich západných susedov spoza rieky Moravy. Ak patríte medzi tých jedincov, ktorím sa pri technickej brutalite vyčarí úsmev a stvrdnú bradavky, budete si pri nich krochkať blahom. Ja osobne mám v živej pamäti ich koncert na Gothoome pred asi piatimi rokmi, kde jeden fanúšik dal slovnému spojeniu bahenný kúpeľ nový rozmer. V kulturáku tomu síce budú brániť parkety, ale ktohovie.

POTHEAD – Guttural Weedcore Gangsta Goregrind. Čo viac dodať? V budove je síce zakázané fajčiť, ale keď borci vylezú na pódium, samovoľne začnete cítiť nasladlý dym zelenej byliny. Na ich FB stránke sú opísaní ako keď Gut a Ahumado Granujo jamujú na koncerte Cypress Hill. Výstižnejšie to snáď ani nejde.

HUMAN HUMUS – Grindcore, oproti ktorému je aj zvuk karbobrúsky uspávankou nad kolískou. Borci z Popradu v čele s Ižďom, ktorého hlas mi neviem z akého dôvodu pripomína susedovho psa. Samozrejme myslené v dobrom slova zmysle.

ABORT TO BE BORN – Death metal modernejšieho strihu z hlavného mesta. Hádam máte radi burgre, pretože po ich sete sa stanete ich súčasťou, tak nás nasekajú.

TRACRIOMY – Ultra brutal death slam a neviem čo ešte. Títo vyvrhovatelia životne dôležitých orgánov nenechávajú nič na náhodu, čo mi dá za pravdu každý, kto ich už aspoň raz videl naživo. Alebo aj na mŕtvo. Ale to až po ich sete.

SMASHING DUMPLINGS – Gastrogrind. Ak vám to príde divné, tak áno, je to divné. Ale my máme divné veci radi a tak aj grind, v ktorom ide o recepty na knedlíky berieme všetkými desiatimi. V distre sa človek možno aj naje.

24. 2. 2018, Sereď, Kultúrny dom

Začiatok: 18:00

Vstup: do 18:00 – 10€

po 18:00 – 12€

FB Event: http://www.facebook.com/events/500600093634075/?active_tab=about 

A samozrejme ako je na Flesh Party dobrým zvykom, prísť v maske je výhodou!!!

Avatar photo

Autor: Mrkva

Zdieľaj