Sepultura s bohatým supportom už o týždeň!!!

Legendárna Sepultura v sprievode Obscura, Goatwhore a Fit For An Autopsy v Bratislave!

Predstavovať Sepulturu, jedno z najznámejších mien metalovej histórie, by bolo ako nosenie dreva do lesa. Do histórie tvrdej hudby sa zlatými písmenami zapísali albumy ako Beneath the Remains, Arise, Chaos AD či Roots. Ale to je už dávna história a legenda žije svojim životom ďalej. V minulom roku vydali relatívne dobre hodnotené album Machine Messiah, na podporu ktorého idú aktuálne turné. Dostane sa nám zaujímavého porovnania aktuálnej zostavy Sepultury a projektu Roots bratov Cavalerovcov, ktorí koncertovali tak isto v priestoroch MMC v lete minulého roku. Kto vyjde z tohto súboja ako víťaz?

Sepultura si so sebou vezie nemenej zaujímavý support. Ako prvé svieti na plagáte meno Obscura. Sliny milovníkov technického death metalu budú visieť až po kolená. Táto nemecká banda vedená Steffenom Kummererom pokračuje v odkaze legendárneho Chucka Schuldinera a jeho Death. Posledný album Akroasis sa datuje do roku 2016 a už nám ho predviedli nedávno v Košiciach, ale opakovanie je matka múdrosti a pri ich zložitej hudbe nie je nikdy na škodu si to dať zas a znovu.

Goathwhore, títo blasfemickí vyznávači pekelnej kombinácie black/thrash/death metalu z New Orleans devastujú svetové pódia už vyše 20 rokov. Za ten čas si získali nemálo fanúšikov naprieč celým svetom, takže pod pódiom sa čaká najhlbší kruh pekelný.

Služobne najmladšou kapelou budú Američania Fit For An Autopsy. Radia sa k deathcorovému žánru, čiže mladším jedincom v publiku zrejme brnknú na strunu. Takže milovníci kapiel ako Carnifex, Whitechapel atď. si tak isto môžu lišiacky skriviť tvár do úsmevu. Tým pádom bude večer naozaj pestrou mozaikou všemožných odrôd extrémnej hudby.

2. 3. 2018, MMC, Bratislava

Začiatok: 19:00

Vstup: predpredaj – Ticketportal – http://www.ticketportal.sk/Event/SEPULTURA_BRA_OBSCURA_GER_GOATWHORE_USA?idp=164110#modalVyberPocetMiest20 

Obscure – https://obscure.sk/cs/tickets/detail/id/97 

FB Eventhttp://www.facebook.com/events/124628901509860/?active_tab=about

 

Avatar photo

Autor: Mrkva

Zdieľaj