Trio kapiel rôznych štýlov budúci piatok v košickom Clube 777!!!

Nie iba veľkými menami je život metalistu plný. Každý z nás, kto chodíme pravidelne na koncerty vie, že aj maličké kapely a koncerty vedia ulahodiť duši človeka závislého na muzike. Jeden taký koncert bude v piatok 9. marca v Košiciach.

Death on Arrival sú banda z Česka, konkrétne z Blanska hrajúca thrash metal. Milovníci skokov z pódia, riadneho moshingu a ostrých riffov, ktoré párajú ušné bubienky viac ako naše babky perie, by mali spozornieť. Ide o mladú kapelu, ktorú nazývajú vraj moravská Sepultura a čosi na tom bude. Hlas speváka Zbyňka zaváňa podobne ako hlas istého Maxa Cavaleru v jeho najlepších rokoch.

http://www.facebook.com/DeathOnArrivalBandOfficial/ 

Abused & Neglected sú opäť kapelou z Česka, z Prostějova. Taktiež ide o mladú krv, kapela má za sebou debut Undestructible a hrá crossover, takže mišung všetkého možného. Sila týchto kapiel, ak môžem povedať z vlastnej skúsenosti, je najmä v živom vystupovaní, takže dvihnúť prdel a pod pódium!

http://www.facebook.com/abusedandneglected/

Poslednou kapelou sú domáci Thunderbell. Už som sa o nich niekedy zmienil, ide o heavy metal s prvkami power, folku atď. V textoch sa opierajú o fantasy tematiku a strunové nástroje tu obstarávajú dve baby. Takže chalani, treba na nich mrknúť. Predsa len, koho by bavilo stále pozerať na upotených chlapov, je tak?

http://www.facebook.com/thunderbellband/

9. 3. 2018, Club 777, Košice

Začiatok: 19:00

Vstup: 3€

FB Eventhttp://www.facebook.com/events/1857998771183810/?active_tab=about 

 

 

Avatar photo

Autor: Mrkva

Zdieľaj