Double krstiny v Bánovciach nad Bebravou!!!

Viac krstov ako v kostole, nás čaká v tento večer v MSKS v Bánovciach nad Bebravou. Kapely Attack of Rage a Coldblooded, dá sa povedať bratské zoskupenia ( v podstate doslova, kedže šedé eminencie oboch kapiel tvorí dvojica bratov Dúckych ), tu pokrstia svoje aktuálne počiny a v roli gratulantov sa predvedú ďalšie štyri bandy.

Už je to pomaly rok, čo grindová stálica Attack of Rage vydala svoj posledný album Dogma. Krstu sme sa zatiaľ nedočkali, ale správny čas nastal práve teraz. Kapela si prešla personálnymi rošádami, ale opraty stále drží pevne v rukách Hoyas.

Tak ako je Hoyas ústrednou postavou Attack of Rage, tak jeho brat Michal má obdobnú funkciu v kapele Coldblooded. Mišung hardcoru s metalom vás nenechá chladnými a určite do davu naperú tóny z nového albumu, ktorý tu taktiež budú krstiť.

Nebudem klamať, keď poviem o kapele Depresy, že ide o legendu. Táto kapela stála pri zrode extrémnej hudby na Slovensku. Ale Depresy pracujú po dlhom čase na novom albume, takže evidentne nechcú žiť iba z histórie. Za bicími usadol taktiež Hoyas, takže si pánko strihne dvojkoncert.

Keď sme pri dvojkoncertoch a legendách, tak dvojitú šichtu si potiahne aj Mišo Gros. Okrem setu s Attack of Rage si odkrúti set aj s ďalšou legendou extrémnej scény, grindermi Embolism. Nový album už je na spadnutie a po ich posledných dvoch koncertoch, ktoré som mal možnosť vidieť ( na Obscene Extreme a na Shitfeste ) vrelo odporúčam.

Do vôd harcoru nás znova vrhnú topoľčianski True Reason. Nejde o žiadnych nováčikov na scéne, ale o vyzretých hudobníkov a fanúšikom HC ich netreba extra predstavovať.

Jediným “zahraničným” hosťom budú bratia spoza rieky Moravy, českí Mentally Corrupted. Znova kombinácia metalu s harcorom, ktorá vo vás vyvolá nutkanie si aspoň raz skočiť z pódia a rozbiť si držku o parkety.

7. 4. 2018, MSKS, Bánovce nad Bebravou

Začiatok: 18:00

Vstup: 5€

FB Eventhttp://www.facebook.com/events/1871700116173641/?active_tab=about 

 

Avatar photo

Autor: Mrkva

Zdieľaj