Nórski headbangeri KVELERTAK už o týždeň v Bratislave

Ticho pred búrkou. Asi toto spojenie najlepšie vystihuje kľudné veľkonočné obdobie, po ktorom nastane v Bratislave niečo, čo nemá s pokojom nič spoločné. Už v stredu 4. apríla totiž príde do Majestic Music Clubu (MMC) nórska formácia KVELERTAK a zvesti vravia, že to bude naozaj pamätný večer. Spoiler alert: bude tam všetko, čo čakáte od metalovej kapely plnej života – vrátane potu, headbangerovania a pogovania. Ale nečakajte žiadnu formu bez obsahu – v hlavnej úlohe bude najmä originálne poňatie heavy metalu, hardcore punku, ktoré vo výsledku môžeme onálepkovať výrazom trash core.

Členovia Kvelertak, ktorí si do slovenskej metropoly odskočia z turné WorldWiredTour americkej legendy Metallica, budú na Slovensku už od stredajšieho rána. Je teda možné, že ich stretnete v uliciach Bratislavy, ktorú poctia svojou návštevou po prvý raz.

K výnimočnému stredajšiemu večeru prispejú aj predkapely, a to domáca zostava ČAD a nórske zoskupenie SIBIIR. Klub sa otvorí o 19:00, “menší Nóri” nastúpia na podium o 19:45 a Pišta Vandal a spol. o 20:45. Kvelertak sa k svojim nástrojom a mikrofónom dostanú približne o 22:00. Ak chcete byť medzi tými, “ktorí to zažili”, máte stále šancu. Vstupenky na event sa naďalej predávajú v sieti predpredaj.sk za 18 eur, na mieste bude lístok o 4 eurá drahší.

Časový harmonogram večera:
19:00 – doors open
19:45 – 20:30 – SIBIIR
20:45 – 21:45 – ČAD
22:00 – 23:30 – KVELERTAK

Zdroj: Tlačová správa

Avatar photo

Autor: Petra

Zdieľaj