Besnenie Zbojníkov vol. 6

Je tu jar a s nou prichádza aj pravidelná akcia s ňou spojená. Je ňou Besnenie Zbojníkov. Minuloročné besnenie zbojníkov bolo výnimočné tým, že sa koncert vypredal. Vo Fuge vec tohto typu akcie nevídaná! čo pripravili Zbojníci z Catastrofy tentokrát? Dávam im radšej slovo, nech ma valaškami neubijú:

CATASTROFYC CREW prichádza s ďalšou epizódou tragikomického večierka s názvom Besnenie Zbojníkov vol.6.
Už po šiesty krát sa na vás tešia živí zbojníci, ktorí okrem vrúcneho privítania chlebom a soľou žrebujú aj sedlácku tombolu o hodnotné ceny. Ďalej sa vytešuje aj Axel s vegánskymi axelburgrami a tieto hudobné súbory:

HROBAR – Štiavnické bane vyvrhli z útrob zemského plášťa toto trešové komando. Ultrarýchle šlágre o pohrebných peripetiách nad 200 bpm.
https://hrobar.bandcamp.com/
https://www.facebook.com/thetruehrobar/

TRUE REASON – Topoľčiansky hardkor s pozitívnym posolstvom nadväzujúci na starú školu tohto žánru.
http://bandzone.cz/truereason
https://www.facebook.com/truereasontohc/

ATARAXIA – Krastgrajndový kombajn z Ružomberka ti rozšklbe vnútornosti a rozšíri pútec vo vlasoch od ucha k uchu.
https://ataraxiark.bandcamp.com/
https://www.facebook.com/ataraxiark/

CATASTROFY – Zbojnícka estráda spod Devínskej Kobyly.
https://catastrofy.bandcamp.com/
https://www.facebook.com/catastrofy/

Dátum: 14.04.2018
Miesto: FUGA, Bratislava
Štart: 20:00
Vstup: 5€
FB Event: https://www.facebook.com/events/155587891873433/

Informácie k Tombole:
Už od prvého ročníka je stabilnou súčasťou večera tombola. Zbojníci hneď pri vchode ozbíjajú kapely o nejaké vychytáfky (to je daň za to, že im vôbec dovolia postaviť sa na pódium) a potom po každej kapele, ktorá práve dohrá, rozdávajú jej veci medzi prostý ľud. Čiže po Hrobaroch budú losovať o ich veci, po True Reason budú losovať o ich veci atď… A keďže boli zbojníci odjakživa fér, každý má rovnakú šancu na výhru a ku každému vstupu je len jeden tombolový lístok. Berte si tie lístky, boháča, pokiaľ nechcete mať valašku zaťatú v kotrbe!
No! A, druhý rok po sebe nás príde podporiť aj Koník s mohutným distrom Support Underground, tak môžte doplniť zbierku priamo na fleku, alebo vyhrať nabušený, ním namiešaný balíček s dobrotami z jeho dielne, o ktorý sa bude losovať na samý záver večera.
Je sa na čo tešiť!

Dôležituo info k VSTUPU:
Počúvajte sem! Fuga má obmedzený počet návštevníkov na 200 platiacich a na tejto udalosti sa k tomuto číslu približujeme. Možno toľko ľudí nedorazí a v klídku sa dnu dostanú všetci, ale ak si chce niekto zabeštelovať vstup na 100%, dávame do pozornosti BESNÝ PREDPREDAJ, ktorý spúšťame od tejto chvíle do piatkových hodín večerných. Je určený hlavne pre tých, ktorí majú v pláne doraziť z iných miest, alebo nestíhajú byť v klube hneď od začiatku.
Ale POZOR! ☝️
Aby nás nejeblo, tak predpredaj je obmedzený len na 20 (slovom dvadsať) objednávok. Po prekročení tohto čísla je již pozďe.
20 objednávok, hej?! Nie lístkov. To znamená, že ak sa dohodnete napr. štyria kamaráti, môžte si v jednej objednávke objednať lístky štyri… atď.
!!! PRE VIAC INFO NÁM PÍŠTE DO SPRÁVY !!!
Amen.


Všetky vyššie uvedené informácie pochádzajú priamo z FB Eventu

Avatar photo

Autor: Mrtvolka

Zdieľaj