Blackmetalový kult vo štvrtok v Košiciach!!!

Legendárne švédske komando Marduk, rozsievajúce nenávisť, vojnu proti náboženstvu a celkovú skazu, sa po prvý krát zastaví v Košiciach. Opisovať kariéru týchto neznabohov, by bolo ako povestné nosenie dreva do lesa. Bezmála 30 rokov na scéne, prejazdený celý svet, prudenie rôznych organizácií, to je Marduk. Albumy, ktoré im urobili meno ako Nighwing, Panzer Division Marduk či La Grande Danse Macabre pozná každý fanúšik čierneho kovu. Vlastne každý ich album je očakávaný ako súdny deň a najbližší súdny deň nás čaká 22. júna, kedy nám pošlú zbrusu nový album Viktoria.

http://www.youtube.com/watch?v=tHP2HTJH7K4

Na aktuálnom turné ich sprevádzajú Nóri Ragnarok. Tí sa vracajú do našich končín po cca roku. Ragnarok je taktiež váženým menom na blackmetalovej súpiske. Predsa len 8 štúdiových albumov a vyše 20 rokov na scéne musí zanechať nejaký ohlas. Ten posledný Psychopathology rezonoval v mojich ušiach dosť výrazne a to nie som extra vysadený zrovna na black metal.

http://www.youtube.com/watch?v=EUEpE_NQbHc

Ako domácemu supportu sa dostalo pocty zdielať pódium s týmito bez nadsázky legendami, kežmarským Machina Baphometa. Trojica antikristov vyznávajúca blasfémiu dňa nášho každodenného, je vlastne prerodenou kapelou Mesačný Tieň. Prišli personálne zmeny a následne aj zmena názvu.

http://bandzone.cz/machinabaphometa 

3. 5. 2018, Colloseum Club, Košice

Začiatok: 18:30

Vstup: 22€ na bare, 23€ TicketPortal, 25€ na mieste

FB Eventhttp://www.facebook.com/events/198857490863056/?active_tab=about

 

Avatar photo

Autor: Mrkva

Zdieľaj