SONGSofHATE alebo koncert v Šuranoch

Šurianska kalba jakú si ešte nežral. Tento raz pod názvom: SONGSofHATE. Kopa našlapanej muziky zo Slovenska a hosť s ČR sa postarajú o to, že ráno ťa okrem žalúdku bude bolieť krk,nohy a duša… Okrem muziky ťa čaká všakovaký lokálny program ako napríklad Požitavská degustácia VODKY či tombola…V objekte bude samozrejme Bar, kde sa môžeš osviežiť a (pokiaľ ho dáky primitív neupchá) aj splachovací hajzel…šak to nemáš ani doma tak šupaj sem lebo vystúpia:

PRISION OF MY LIFE: Skúsení chastníci z Nitry si popri svojej priorite DEADWINGS založili super projekt PRISION OF MY LIFE a začali pchať paprče do DEATH´n ROLL-u jako prasa…Túto bandu isto nemôžeš premeškať lebo jak furt – bude to náser.
https://www.facebook.com/prisonofmylife/?ref=br_rs

DEADKILLERS: old school.riflovky a biele adidasky… Ďalší super THRASH metal, no tento je s poza rieky Moravy s mestečka Letohrad a rojebe ťa jak vojna Polsko… nadupané riffy a super vokál sa dajú nazvať aj Český SODOM… ale piču Sodom…lebo toto sú DEADKILLERS
https://www.facebook.com/deadkillers/

CIRCULAR SAW: Thrash – Black s domácej Šuránskej hrudy.. na borovičke o ogrcaných Buganských gaučoch odchovaný nášup ťa presvedčí o tom že Cirkulárka je super nástroj na sobotný večer.
https://www.facebook.com/Circular-Saw-379345418937104/
OHEŇ: SYMPHO-BLACK od Trnavy nás poctí svojou tvorbou, po prvý krát v Šurianskych kuloároch… Temnota,melódie a mocný vokál ti opália ofinu… všetci zhoria… lebo OHEŇ

MANYAC: THRASH jak noha… Jedna z mála kapiel so značkou Sereď ktorej je prednejší kreatorovský thrash ako varenie Seredského národného jedla – Pervitínu.. Blonďákov vokál s našlapanými riffmy nás rozjebali v 2015tom v našej slávnej Bugani a neváhajú to spraviť znova… kto sa bojí nech nechodí na MANYAC.

Texty prebraté z FB udalosti
Pozrite si aj video pozvánky, ktoré natočili niektoré kapely. Nájdete ich v udalosti na FB.

DÁTUM: 28.04.2018
Miesto: Šurany – KD kostolný sek / Šurianska 11
Vstup: 3 €
FB Udalosť: https://www.facebook.com/events/147163725977244/

Avatar photo

Autor: Mrtvolka

Zdieľaj