Česko-slovenské death/grind meníčko v sobotu v Trenčíne!!!

Akcia Buried in Blood už svieti silne v kalendári a túto sobotu dospeje na ňu čas. Kde? V trenčianskom klube Lúč. No a to hlavné, čo si na nás smrtiaci z Dehydrated, ako organizátori, nachystali? Ráčte čítať.

Bloody Obsession – Pätica deathmetalových neznabohov z Ostravy a Rychvaldu. Už len, že pochádzajú z tejto oblasti značí, že milosti a nežností sa nedočkáme. Rúbanica echt kvality, o čom sa stačí presvedčiť napríklad na ich poslednom albume Husaria, ktorý vydali koncom minulého roka.

Abortion – Kto by nepoznal legendárny potrat z Nitry. Trojica Lepra, Libor a Miro pribrala k sebe ďalšieho gitaristu, čím získali na hutnosti a zaberajú zase viac placu na pódiu, hehe. Tak isto im vyšlo nové CD minulý rok v novembri, za ktoré sa hošani nemusia ani trochu hanbiť.

Old Coccots – Príjemným pôžitkom pre sluchové ústrojenstvo bude taktiež ďalšia česká banda, Old Coccots. Zmeska old school death metalu, sem tam frcnutá thrash metalom, pohladí po duši a priasť nebudú iba mačky zbiehajúce sa okolo klubu.

Crystalepsy – Slamové komando z Olomouca drtiace lebky a robiace si z očných gulí náhrdelníky pres svoje milé. Kto ich ešte nevidel, nech si dá dostaveníčko na nich v kotli a sto pro neoľutuje. V blízkej dobe od nich čakáme splitko a taktiež aj nový album.

12. 5. 2018, klub Lúč, Trenčín

Začiatok: 19:00

Vstup: 6€

FB Eventhttp://www.facebook.com/events/170533926935354/?active_tab=about 

 

Avatar photo

Autor: Mrkva

Zdieľaj