Ensiferum, Ex Deo a Wind Rose pozajtra v MMC!!!

Pohania z Fínska Ensiferum, si to nasmerujú po ( ak ma pamäť neklame ) takmer dvoch rokoch do našich končín. Predstavovať ich zrejme netreba. Za vyše 20 rokov na scéne a po siedmich albumoch, sú dosť prefláknutým menom naprieč všetkými metalovými žánrami. Ten posledný, nazvaný Two Paths im vyšiel minulý rok v septembri.

Na turné ich sprevádzajú obdivovatelia starovekého Ríma, Kanaďania Ex Deo. Ex Deo vznikli ako bočný projekt Maurizia Iacona z Kataklysm, ktorý má talianske korene. Postupne si do kapely naverboval takmer všetkých spoluhráčov z Kataklysm. Akurát basu obhospodáruje Dano Apekian z Ashes of Eden. Centurióni majú na svojom konte tri albumy. Ten posledný, The Immortal Wars vydali minulý rok a albumom sa nesie koncept Púnskych vojen.

Do tretice kapela, ktorá ešte viac rozširuje žánrové rozpätie tohto večera. Taliani Wind Rose hrajúci power metal, určite prilákajú fanúšikov melodickejších žánrov. Za deväť rokov existencie kapely, stihli vydať tri albumy a podobne ako vyššie uvedené spolky, aj Wind Rose vydali nový album minulý rok, ktorý nesie meno Stonehymn.

10. 5. 2018, MMC, Bratislava

Začiatok: 19:00

Vstup: predpredaj – 27,40€ https://listocheck.sk/detail/ensiferum 

na mieste – 30€

FB Eventhttp://www.facebook.com/events/317722738727610/?active_tab=about 

 

 

Avatar photo

Autor: Mrkva

Zdieľaj