Welicoruss / Depresy / Empyrion / Ravenarium / Terrestrial Chaos v Randali

Tento večer black-metalová smečka Welicoruss vám predstaví svoje už v poradí štvrté dlho očakávané dielo „Siberian Heathen Horde“. Je to pre kapelu veľký krok vpred a ďalší zápis do histórie tvorby! Rozhodne na tomto albume nájdeme korene z minulých troch dosiek kapely, ale hlavne vám kapela ukáže jak môže byť hudba rozmanitá a mnohostranná! Na krste kapela zahraje všetky skladby z nového alba, rovnako skladby zo staršej tvorby a ako bonus i staršie skladby, ktoré nikdy predtým nezazneli na žiadnom z koncertov!
Môžete se tešit na špeciálnych hostí, súťaže a samozrejme na kapelu Welicoruss v novom kabáte!
https://www.facebook.com/welicoruss/
https://www.youtube.com/user/welicorussofficial

RAVENARIUM – Black-death metalová kapela Ravenarium vznikla v roku 1997 v Bratislave, sama označujúca svoj štýl raven’n’roll. Kapela nahrala v roku 1999 prvé demo (rovnomenný názov Ravenarium), ktoré malo v bratislavskom undergrounde veľmi dobré ohlasy, absolvovala množstvo koncertov po celom Slovensku. Piesne Warrior a Škótska svadba sa stali z albumu najznámejšími. Ďalší a zatiaľ posledný počin prišiel na svet v roku 2000 s názvom Sounds for a Dying Age, kde kapela zaujala melodikou, rýchlosťou, dynamikou, množstvom nápadov a v neposlednom rade experimentmi prekračujúcimi hranice metalových štýlov. Po roku 2003 sa však pomaly začala kapela boriť. Ravenarium sa však vrátilo 12. februára 2016 svojim vystúpením v bratislavskom Randali a odvtedy opäť vystupuje aj s novými skladbami. Môžete sa tešiť na technicko – death black jazz metalovú zmes popretkávanú originalitou.
https://www.facebook.com/ravenarium/

EMPYRION – Nitrianska black death metalová skupina Empyrion vzniká v priebehu roka 2011. Už koncom nasledujúceho roka vydáva pod hlavičkou Gothoom Productions svoj debutový album „Mindshifter“, pod ktorého štúdiový zvuk sa producentsky podpísal Roland Grapow. Hudba Empyrionu sa vyznačuje nespútanou dravosťou, brachiálnou energiou a temnou melodikou. Bohato inštrumentalizovaný debut „Mindshifter“ odkrýva pri každom pozornom počúvaní nové vrstvy svojej komplexnej mozaiky. Skupina pozostáva zo šiestich členov: Ján Kozár (spev), Rado Glovňa (gitara), Tomas Sima (gitara, nahrádza začiatkom r. 2014 Jura Glovňu) Edo Farman (basa), Martin Janeček (klávesy / sampler) a v neposlednom rade Miro Raučina (bicie).
https://www.facebook.com/pg/empyrion.band/about

DEPRESY – v roku 1991 sa zrodil fenomén a jedna z najvýznamnejších slovenských death metalových kapiel minulosti a súčasnosti – Depresy. Je potrebné opisovať históriu tejto kapely? Každý si ju dokáže nájsť, takže prejdime rovno do súčasnosti. Od roku 2009 kapela nevydala nový album. Materiál na nový album je už pripravený a je len otázkou času, kedy ho budeme môcť celý vypočuť. Snáď sa aj na tomto koncerte môžete tešiť na ukážky z pripravovaného albumu.
https://www.facebook.com/depresyofficial/

TERRESTRIAL CHAOS – opísať hudbu Terrestrial Chaos len jedným slovom sa prakticky nedá. Táto bratislavská kapela sa ohlásila na scéne v roku 2013 a je známa hlavne tunajšiemu publiku. Samozrejme, vyskytli sa už aj za hranicami západného Slovenska, no predsa len, doma je pôda najistejšia :). V ich hudbe cítiť prvky death metalu, black metalu a experimentu. Na svoj debutový album kapela ešte čaká, no skladieb už majú dosť aj na dva full albumy. Ukážky z ich hudby si môžete vypočuť na Banzone.
http://bandzone.cz/terrestrialchaos

Text čiastočne prebratý z FB Udalosti

Časový rozpis:

Doors: 18:00
Terrestrial Chaos 18:30-19:10
Empyrion 19:30-20:10
Ravenarium 20:30-21:10
Welicoruss 21:30-22:30
Depresy 22:50-00:00

Dátum: 19.05.2018
Miesto: Randal Music Club, Bratislava
Začiatok: 18:30
FB Udalosť: https://www.facebook.com/events/2027644520850243/

Avatar photo

Autor: Mrtvolka

Zdieľaj