JINJER už túto stredu vystúpi v Randal Music Clube

Chytľavá zmes metalcoru, djentu, hardcore & groove metalu !!
Jediná show na Slovensku !!

Do Bratislavy zavíta opäť najznámejšia ukrajinská kapela JINJER na čele so sexi frontmankou Tatianou Shmailyuk. Čoraz populárnejšia kapela predstavuje neuveriteľne chytľavú zmes metalcoru, djentu, hardcore & groove metalu. So silným zavíjaním a dušu trasúcimi vokálmi je frontmanka Tatiana elementom, ktorý dodáva rovnováhu a drží to celé pokope a zaručene vám natrasie kosti.

Kapela vznikla v roku 2009 a za necelých 10 rokov vydala 3 albumy, pričom posledný album KING OF EVERYTHING bol vydaný v roku 2016 už pod hlavičkou Napalm Records a zabezpečil kapele celosvetovú popularitu. Vo februári tohto roku bol znovu vydaný album Cloud Factory, tentokrát pod hlavičkou Napalm Records. JINJER za posledných pár rokov absolvovala veľké množstvo klubových koncertov a festivalov po celej Európe ,USA a Severnej Amerike a tento rok pôjde kapela po prvýkrát na Filipíny. Fanúšikovia ich mohli vidieť aj ako support pred slávnymi CRADLE OF FILTH a naposledy s ARCH ENEMY.

Príď zažiť pravú preddovolenkovú metalcorovú nakladačku v podaní vychádzajúcej ukrajinskej hviezdy JINJER. Bratislavský koncert bude prierezom ich doterajšej tvorby a zahrá aj ich najväčšie hity.
Špeciálnym hosťom bude slovenská kapela MOFOKILLER. Ďalším supportom na slovenskej show ukrajinských Jinjer je slovenská kapela Vox Tristanum, známa pod pôvodným názvom Tristana. Kapela funguje od roku 1993, dlhé roky hrávali power metal, no pred niekoľkými rokmi zmenili štýl a len minulý rok zmenili aj názov kapely na Vox Tristanum. Kapela sa vyprofilovala ako groove metalová kapela!:-).
Posledným supportom na slovenskej show Jinjer bude ukrajinská psychadelic rocková kapela SINOPTIK.

Koncert sa uskutoční dňa 20.6.2018 v bratislavskom Randali a vstupenky dostanete kúpiť od 3.5.2018 cez sieť Predpredaj.sk, Predprodej.cz a vo všetkých pobočkách Slovak Telekomu.

Časový harmonogram večera:
Otvorenie klubu : 18.20
Mofokiller : 19.00 – 19.30
Tristana : 19.40 – 20.10
Sinoptik : 20.20 -20.50
JINJER : 21.05 – 22.35

Text prebratý z FB Udalosti

Dátum: 20. 06. 2018
Miesto: Randal Music Club, Bratislava
Vstupné: 12€ predpredaj, 15€ na mieste
FB Udalosť: https://www.facebook.com/events/130128621178266/

Avatar photo

Autor: Mrtvolka

Zdieľaj