Kongen Fest na Liptove je po pauze späť!

KONGEN FEST 2018 – 3.8.2018


Event:

https://www.facebook.com/events/254930181682547/

Link:
http://kongenfest.sk/

VSTUPENKY:
PREDPREDAJ: 2 dni: 12,-€
NA MIESTE: piatok: 10,-€, sobota: 12,-€, 2 dni: 15,-€

————————————————————————————————

KAPELY:

Distax

Začneme rovno od podlahy, kapela Distax a ich kvalitný úderný crust otvorí piatkový večer. Partička z Popradu a ich tvorba je inšpirovaná aj kapelami ako Massmord (Swe), Adacta, Martyrdod, 3rdAge Attack, Hippie Killer alebo Silence (Pol). Koncom marca vydali nový album “Question Authority” ako split 12” s kapelou Concussa pod hlavičkou Ingot – Andrejco records.

Acid Force

Energický thrash metal z Banskej Bystrice. Aktívna kapelka pozostávajúca aj z bývalých členov Anstratus, ktorá má od svojho vzniku v roku 2014 na konte debutovy full-length album “Atrocity for the Lust”, ktorý zbiera pozitívne ohlasy na všetky strany. Okrem iného si stihli zahrať aj na známom festivale Brutal Assault. Fanúšikovia Motorhead, Anthrax, Toxic Holocaust, Slayer, Kreator či Sodom si prídu určite na svoje!

Empyrion

Nitrianska black death metalová skupina Empyrion vznikla v priebehu roka 2011. Už koncom nasledujúceho roka vydáva pod hlavičkou Gothoom Productions svoj debutový album „Mindshifter“, pod ktorého štúdiový zvuk sa producentsky podpísal Roland Grapow. Hudba Empyrionu sa vyznačuje nespútanou dravosťou, brachiálnou energiou a temnou melodikou. Bohato inštrumentalizovaný debut „Mindshifter“ odkrýva pri každom pozornom počúvaní nové vrstvy svojej komplexnej mozaiky. Chalani to bezpochyby vedia aj naživo! Treba vidieť!!!

Feel A Curse

Na domácej pôde sa predstavia aj Feel A Curse – úderný poctivý death metal s nádychom 90-tych rokov a patričnou dávkou chytlavosti. Od svojho vzniku majú na konte jedno EP a debutové dlhohrajúce CD s názvom “Shadows In Mind”. Určite zaznejú klasické skladby z obidvoch nahrávok a predstavia aj niečo z novej tvorby.

Depresy

Je pojem, ktorý netreba na SK scéne nejak mimoriadne predstavovať. Chalani to drhnú na scéne so svojim atmosferickým death metalom už neuveriteľných 27 rokov a to od roku 1991. Počas doby svojej existencie nahrali tri dlhohrajúce albumy, z ktorých určite zahrajú to najlepšie a snáď sa dočkáme aj niečoho z ich asi najzásadnejšej nahrávky “A Grand Magnificence”. Ich hudba sa vyznačuje rýchlosťou, melodikou, nápaditosťou a precíznym živým prevedením. Trenčania sa predstavia s novou posilou na bubeníckom poste Hoyasom z Attack Of Rage. Dámy a páni DEPRESY.

Attack Of Rage

GRIND CORE ANIMALS! Nadupaný grindcore z Bánoviec, ktorý určite poteší nejedného fanúšika Nasum či Rotten Sound. Kapela ma za sebou vystúpenia na Obscene Extreme! či Brutal Assault, na konte tri full-length záseky a nespočetné množstvo koncertov, to je vizitka Attack Of Rage. Aktuálny album “Dogma” potvrdzuje ich vrcholnú formu a definuje vlastnú tvár kapely. Energická animálna show útočiaca svojou zúrivosťou bude určite patriť k vrcholom večera.

Promo text „Kongen Fest“

Avatar photo

Autor: Mrtvolka

Zdieľaj