Nové SINGLE vonku za posledný týždeň

Za posledný týždeň sa nám nakopilo vcelku dosť noviniek, ale času bolo málo, tak vám ich s miernym oneskorením prinášame až dnes dúfajúc, že budú pre vás stále aktuálne. Nás fanúšikov vždy nesmierne poteší, keď naša obľúbená kapela vyrukuje s novou skladbou, či dokonca hneď videoklipom, a tak nás pomaly pripravuje na blížiace sa vydanie nového albumu. Čerstvé tracky z nadchádzajúcich dosiek si môžete vychutnať aj na našom webe. Napríklad od death/thrasherov SKELETONWITCH, ktorí čoskoro zavítajú aj do Bratislavy, či Austrálčanov AVERSIONS CROWN, ktorých ste len nedávno v hlavnom meste mohli vidieť. Albumovú novinku ďalej chystá aj nemecká tech death metalová stálica OBSCURA a atmosferikov poteší nová skladba od post-blackmetalistov DEAFHEAVEN.

SKELETONWITCH

Americký blackened thrash/death metalisti SKELETONWITCH vydajú 20.júla u Prosthetic Records novú nahrávku s názvom „Devouring Radiant Light“. Po prvej zverejnenej skladbe prichádzajú s ďalšou novinkou „When Paradise Fades“, ktorú si môžete vypočuť aj na našom webe. Album bol produkovaný významným producentom, ktorým Kurt Ballou nepochybne je a o mix sa postaral Fredrik Nordström. Tak ako aj na EPčku z roku 2016, aj na novom albume sa mikrofónu chopil najnovší člen v radách kapely, Adam Clemans, ktorého okrem iného môžete poznať z kapiel WOLVHAMMER, či ako bývalého člena VEIL OF MAYA.

https://skeletonwitch.bandcamp.com/album/devouring-radiant-light

AVERSIONS CROWN

Austrálska deathcorová partia AVERSIONS CROWN sa len nedávno po prvý raz ukázala slovenským fanúšikom v bratislavskom Randali. Títo šikovní muzikanti nezaháľajú a po úspešnom európskom turné momentálne suportujú na kanadsko-americkej šnúre kapelám THE BLACK DAHLIA MURDER a WHITECHAPEL. Ich minuloročný album „Xenocide“ žne veľký úspech, ale muzikanti makajú ďalej a v prestávkach medzi svetovými turné sa im podarilo pripraviť a nahrať úplne nový singel „The Breeding Process“, ktorého mix a mastering mal v rukách Will Putney (THY ART IS MURDER, THE ACACIA STRAIN). O pozadí skladby sa kapela vyjadrila nasledovne: „Skladba vykresľuje znepokojujúci obraz farmy pre ľudskú produkciu – cudzinci, ktorí uniesli ľudí ich používajú  na medzidruhové kríženie.“ Tak čo na ňu poviete?

DEAFHEAVEN

Post-blackmetalová kapela DEAFHEAVEN z amerického San Francisca taktiež hlási chystanú albumovú novinku. Vydanie dosky s názvom „Ordinary Corrupt Human Love“ je naplánované na 13. júla prostredníctvom Anti Records. Kapela z nej vypustila už druhú skladbu, a to 12 minútový epos „Canary Yellow“. V priebehu jesenných mesiacom September/Október sa toto shoegaze zoskupenie vydáva na európske turné spolu s kapelou INTER ARMA.

OBSCURA

Nemeckí majstri progresívneho, či technického death metalu OBSCURA práve zdieľajú so všetkými fanúšikmi druhý singel z pripravovanej dosky „Diluvium„, ktorá uzrie svetlo sveta  už 13.júla prostredníctvom Relapse Records. Spomínaná zverejnená skladba s názvom „Emergent Evolution“ je dostupná aj na našom webe. Tak vychutnávajte!

Avatar photo

Autor: Petra

Zdieľaj