Ďalší koncert na Garážach už v nedeľu!!!

Sezónny kolotoč Koncertov na garážach pod Prístavný mostom pokračuje! Tentokrát ovlaží sluch a možno aj iné zmysly trojica kapiel vedená atmo/blackáčmi Dawn Ray´d z Liverpoolu. Spoločnosť im budú robiť Unyielding Love z Belfastu s ich neuchopiteľnou kombináciou grindu, blacku a elektroniky a crusteri Right to Kill z Bratislavy.

Dawn Ray´d je trojčlenná banda, ktorá vznikla na troskách We Came Out Like Tigers. Vo svojej hudbe naplno kombinujú blackovú surovosť s husľami, ktoré im dodávajú špecifický šmrnc. Texty plné anarchistických myšlienok určite nedajú spať nejednému mravokárcovi.

https://www.youtube.com/watch?v=w2wzMJGyZJY

Unyielding Love hrajú iba štyri roky, za ten čas vydali jedno jedno demo a Ep The Sweat of Aubury, ale vo svojom ranku patria medzi najoriginálnejšie kapely. Určite to nie je hudba na jedno vypočutie.

https://www.youtube.com/watch?v=JXbJYWyiXiQ

Right to Kill – korene tejto skupiny siahajú až k menu Scared to Death, kde sa po ich rozpade dali dokopy niektorí členovia pod týmto názvom, kde ako oni sami tvrdia, ich štýlom je hnusný, špinavý, podladený crust. A ja s tým súhlasím.

https://www.youtube.com/watch?v=Hf3ncCJzF38 

15. 7. 2018, Garáže pod Prístavným mostom, Bratislava

Začiatok: 19:00

FB Eventhttps://www.facebook.com/events/1456532674493006/?active_tab=about

Avatar photo

Autor: Mrkva

Zdieľaj