Nové single a videoklip – DEICIDE, PYREXIA, HATE ETERNAL

DEICIDE

Death metaloví veteráni DEICIDE z americkej Floridy nedávno zverejnili v poradí už druhú skladbu z pripravovaného albumu „Overtures of Blasphemy“, ktorý label Century Media uvedie na scénu už 14. Septembra. Samotné vydavateľstvo hovorí o novej doske ako o ich návrate ku koreňom, keďže vraj vytvorili hviezdne a nekompromisné extrémne majstrovské dielo. Po skladbe „Excommunicated“ tu máme tento raz pecku „Seal The Tomb Below“. Tak čo na ňu hovoríte?

PYREXIA

14. September je šťastným dňom aj pre amerických death metalistov PYREXIA z New Yorku. V tento deň im prostredníctvom Unique Leader Records vyjde v poradí už piata dlhohrajúca doska s názvom „Unholy Requiem“. Prvou zverejnenou skladbou rovno aj s videoklipom je práve titulná skladba. Ak si videoklip pozriete až do konca, určite zachytíte príbeh muža, ktorý stratí svoju ženu a potom sa ju zúfalo snaží získať späť pomocou nejakého krvavého rituálu. Čo sa však stane na konci sa dozviete až po zhliadnutí videoklipu. Tak ako ste na tom vy, tešíte sa na nový album?

HATE ETERNAL

Ďalšia death metalová mlátička a opäť pochádzajúca z Floridy. Tohtoročná jeseň bude veru bohatá na death metalové nahrávky, keďže k spomínaným spolubojovníkom sa pridávajú aj HATE ETERNAL na čele s Erikom Rutanom. Na 26.októbra je naplánované vydanie ich dosky „Upon Desolate Sands“ u Season of Mist. O nahrávanie a produkciu albumu sa postaral samotný Erik Rutan (Mana Recording) a zmastrovaná bola v štúdiu West West Side Music Alanom Douchesom. Pri pohľade na zverejnený obal nahrávky som ihneď našla asociáciu s predchádzajúcim počinom „Infernus“ a veru, o cover art sa opäť postaral talentovaný Eliran Kantor (Archspire, ExDeo, Gutslit, Incantation a mnoho ďalších). Prvá uvoľnená skladba „What Lies Beyond“ je vám k dispozícií aj na našom webe.

Avatar photo

Autor: Petra

Zdieľaj